subota, 15. travnja 2023.

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VOĐA POLICIJSKE ZLOČINAČKE TERORISTIČKE ORGANIZACIJE I SAUČESNIKA

Krivicu za nastanak ove krivična prijave snosi prije svega trenutni "direktor policije" g. Kostrešević Siniša, njegov ortak u kriminalu, inspektor bloger g. Radovanović Borislav i na kraju kompletan "MUPRS" s obzirom da su uz brojne druge nezakonite aktivnosti, godinama širili laži među svojim saučesnicima iz kriminalnih klanova da sam navodno "cinkaroš" koji ih prijavljuje neimenovanim "inspektorima iz drugih uprava" čime su im nametali motiv da me pokušavaju ubiti...

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VOĐA POLICIJSKE ZLOČINAČKE TERORISTIČKE ORGANIZACIJE I SAUČESNIKA

Vođe zločinačke terorističke organizacije je neophodno hitno pritvoriti kako ne bi uticali na svjedoke i ugrožavali živote bilo kome a takozvani "MUPRS" što prije ukinuti i potom eventualno formirati servis koji bi bio u službi naroda a ne udarna pesnica mafije. Veza : Zahtjev i krivična prijava direktoru policije i načelniku PU Bijeljina, Dopis službe predsjednika 01-2-059-1414-1-20 od 13.05.2020.; VSTV - saopštenje 14.08.2017. i više drugih krivičnih prijava kao i dokumenata navedenih u popisu priloga.

TUŽILAŠTVU BOSNE I HERCEGOVINE

Krivicu za nastanak ove krivična prijave snosi prije svega trenutni "direktor policije" g. Kostrešević Siniša, njegov ortak u kriminalu, inspektor bloger g. Radovanović Borislav i na kraju kompletan "MUPRS" s obzirom da su uz brojne druge nezakonite aktivnosti, godinama širili laži među svojim saučesnicima iz kriminalnih klanova da sam navodno "cinkaroš" koji ih prijavljuje neimenovanim "inspektorima iz drugih uprava" čime su im nametali motiv da me pokušavaju ubiti. Na javna pitanja prvo inspektor blogeru a potom zvanična po osnovu ZOSPI-a, "direktor policije" odnosno "MUPRS" neće da odgovori na pitanje da li sam saradnik - informator policije ili nisam, čime ne samo da krše zakon nego nastavljaju da me izlažu životnoj opasnosti i predstavljaju kao metu svojim ortacima koji su od "raspakivanja" svojih "ćaskanja" o vrećema "bijelog praška" i milijardama "šarenih papirića" koje su "prali" prethodnih godina, sada u sve većoj panici i psihozi od mogućeg hapšenja te su spremni da bi pokušali izbjeći takav scenario, ubiti bilo koga a ne samo mene - sudije, državne tužioce, policajce i svakoga koga im manipulatori iz vrha kartela predstave kao "doušnika" ili čak samo kao "nezavisnog" službenika na koga ne mogu uticati. Iako je u startu bila namjera da se napiše kratak tekst to zbog obima organizovanog kriminala jednostavno nije moguće te će zbog količine priloga i ograničenja u megabajtima za slanje na neke mejlove, tekst najvjerovatnije biti podjeljen na dva djela a onda poslat isti dan, prvi pa drugi dio ili u razmaku od nekoliko dana, što su manje bitni detalji.

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VOĐA POLICIJSKE ZLOČINAČKE TERORISTIČKE ORGANIZACIJE I SAUČESNIKA

Na osnovu Krivičnog zakona BIH, član "Osnovni pojmovi" stav : "Kad je kao počinilac krivičnih djela označeno službeno ili odgovorno lice, sva lica iz stavova (3) i (5) ovog člana mogu biti počinioci tih djela, ukoliko iz zakonskih obilježja pojedinog krivičnog djela ne proizlazi da počinilac može biti samo neko od tih lica." te člana "Tok i prekid zastarjelosti krivičnog gonjenja", stavovi "(3) Zastarijevanje se prekida svakom procesnom radnjom koja se poduzima radi gonjenja učinitelja zbog učinjenog krivičnog djela. (4) Zastarijevanje se prekida i kad učinitelj, u vrijeme dok teče rok zastarjelosti, učini isto tako teško ili teže krivično djelo." te člana "Produženo krivično djelo" stav "(2) Produženo krivično djelo je učinjeno kad je učinilac s umišljajem učinio više istih ili istovrsnih krivičnih djela koja s obzirom na način učinjenja, njihovu vremensku povezanost i druge stvarne okolnosti koje ih povezuju čine jedinstvenu cjelinu." A u vezi krivičnog djelo "Terorizam" i više drugih ozbiljnih krivičnih djela, navođenih u ranije dostavljenim prijavama.
Dostavlja se i USTAVNOM SUDU BIH, RJTRS, VRHOVNOM SUDU RS, PU BANJALUKA, PU DOBOJ, PU ISTOČNO SARAJEVO, PU TREBINJE, PU PRIJEDOR, PU ZVORNIK, PU GRADIŠKA, PU MRKONJIĆ GRAD, PU FOČA te u PU BIJELJINA i za POLICIJSKE STANICE : PS BIJELJINA 1, PS BIJELJINA 2, PS JANJA, PS LOPARE, PS UGLJEVIK, PS ŠAMAC i PS PELAGIĆEVO.

VISOKOM SUDSKOM I TUŽILAČKOM VIJEĆU

Uz pitanja : ŠTA JE POLICIJA URADILA DA SPRIJEČI LIKVIDACIJE SVJEDOKA NA KOJE SAM GODINAMA UPOZORAVAO ? ŠTA JE TUŽILAŠTVO BIH URADILO DA ZAŠTITI SLUŽBENIKE SUDOVA, TUŽILAŠTAVA I GRAĐANE ? ŠTA JE VSITV URADILO DA ZAŠTITI SUDIJE I TUŽIOCE OD PRIJETNJI I OSVETE MAFIJAŠKOG KARTELA ? I sa odgovorima : VSTV I TUŽILAŠTVO BIH KAO I DRUGA BROJNA TUŽILAŠTVA I SUDOVI, KONSTANTNO ŠTITE PRIPADNIKE POLITIČKO TAJKUNSKE MAFIJE A POLICIJA PLANIRA, PRIPREMA I ORGANIZUJE TRGOVINU NARKOTICIMA, LIKVIDACIJE, PLJAČKE...
POJMOVI U TEKSTU Zločinačka okupatorska neprijateljska teroristička organizacija, (MUPRS i slični servisi mafije) = "ZONTO". Kostrešević Siniša & Dodik Milorad i drugi = "Vođa ZONTO". Policijski službenik = "Član ZONTO". Kriminalni karteli, klanovi, dileri narkotika, ubice, pljačkaši i slično = "Ortaci ZONTO". Zločinačka organizacija Republika Srpska = "ZORS" Zločinačka organizacija Federacija Bosne i Hercegovine = "ZOFBIH" Zločinačka organizacija Bosna i Hercegovina = "ZOBIH" Iako nema posebnog razloga da objašnjavam ovakve skraćenice, podsjetiću da su me članovi "ZONTO" iz takozvane policije, nakon što su 2009-te ubili ćerku moje sestre, naredne 2010-te lažno prijavili za "ugrožavanje sigurnosti" nekih svojih ortaka, manipulišući nekim pripadnicima tužilaštva i suda da podrže, odobre i narede "posebne istražne radnje" bez ikakvog pravnog osnova, samo sa ciljem da me zastraše, zaustave ili u krajnjem slučaju koriste prikupljane podatke za ubistvo. Pošto to nije uspjelo - završeno je 14.12.2012. po predmetu T15 0 KT 0002365 10 "NAREDBOM DA SE NEĆE SPROVODITI ISTRAGA" sa obrazloženjem da "je iz prijave i priloga očigledno da prijavljeno djelo nije krivično djelo.". Poslije pune 2 i po godine neprekidnog praćenja mene i kompletne porodice je donesena takva odluka a u međuvremenu je 2011-te, nakon boravka u bolnici preminula baka ubijene djevojčice a djed je pao u komu 14.12.2012. što je isti datum koji nosi prethodno pomenuta naredba. Istorija bolesti, novac i stvari su nestali iz trovačnice UKC Banjaluka. Moje primjedbe da mafija ima svoje ljude svuda pa i u bolnicama i među "zabrinutim prijateljima" koji savjetuju neke tretmane, nisu ozbiljno shvatali i tako su završili život a bilo je i nekoliko pokušaja mog ubistva te je rezultat lažne prijave članova "ZONTO" to da su istrijebili kompletnu moju porodicu, koja je prethodno boravila na dole navedenoj adresi.
UVOD Ukratko ću podsjetiti na neka od najbitnijih krivičnih djela zločinačke organizacije MUPRS-e i njenog vođe Kostrešević Siniše : - Dana 22.05.2019. me je "ZONTO" uz vrijeđanje, psovke i prijetnje da ću biti ubijen, napala fizički u zgradi PU Bijeljina preko svog člana u civilu a sve su to gledali 4 uniformisana službenika te za mene nepoznat broj "maskiranih" u `prolaznike`. - Nakon što me tim napadom nije uspio uplašiti, član "ZONTO" je pobjegao na sprat a "ZONTO" mu je pružila zaštitu tada nesačinjavanjem zabilješke i krijući njegovo ime a potom to čini naredne 3 i po godine, neprekidno do danas. - U periodu od 22.05.2019. kada sam nesporno napadnut u zgradi PU Bijeljina pa do danas mi je konstantno ugrožen život, krivicom vođa "ZONTO" koji štite svoje ortake narko dilere i ubice a više lica - svjedoka uključujući nekoliko pripadnika, suda, tužilaštva i policije je smrtno stradalo. - Dana 27.09.2018. "ZONTO" je izršavajući javnu naredbu jednog od vođa, Dodik Milorada po odredbama iz "crne knjige" pokušala da organizuje moje ubistvo na teritoriji Istočnog Sarajeva, falsifikujući činjenice, dokumentaciju, potpise aktera ali i nadležnost, prema zakonu nenadležnih organa a što sam dokazao u sudskom postupku "80 0 Pr 100636 18 Pr". - Mjesecima i godinama ranije "ZONTO" je pokušavala da me ubije i na druge načine - prvenstveno šireći laži među svojim ortacima iz narko i auto mafije da ih navodno cinkarim, stvarajući im tako motiv da izvrše likvidaciju a u čemu su ključne uloge imali navodni inspektori poput Radovanović Borislava a u stvari članovi "ZONTO" i njen vođa Kostrešević. - Dana 23.07.2009. prilikom krijumčarenja narkotika, koje je "ZONTO" vršila sa područja Sarajeva u magacine "Bobar grupe" ubijena je osmogodišnja djevojčica Ivona Bajo a članovi "ZONTO" su sa smrtno ranjenog djeteta, uklonili materijalni dokaz ubistva, oprali ga benzinom i sakrili iz istražnih radnji kako bi zataškali pomenutu trgovinu i promet narkoticima te pranje novca preko Bobar banke.
- Dokaze o ovom zločinu su osim više mojih dostava, poslati uz "Dopis službe predsjednika 01-2-059-1414-1-20 od 13.05.2020." po kojem "ZONTO" i njene vođe nisu htjeli da postupaju iako ih pozitivni zakonski propisi, (šta god to značilo ili ne značilo za članove "ZONTO") obavezuju na reakciju, čime su pokazali da su klasična zločinačka organizacija.
OBRAZLOŽENJE Prema odredbama KZBIH, svaki pripadnik policije, koja je pokušavala da me ubije i višestruko napadala na moja prava, koja prikriva ubistvo nevine djevojčice a koju je usmrtila krijumčareći narkotike sa ortacima je direktno odgovoran kao da me lično pokušava ubiti - kao da je lično ubio osmogodišnje dijete, počev od vođe Kostreševića pa nadalje do zadnjeg člana u hijerarhiji zločinačke organizacije. Krivični zakon BIH je suviše siromašan pojmovima i izrazi koji se koriste ne mogu ni približno predstaviti obim i količinu zločina te monstruoznosti policije na čelu sa direktorom i suačesnicima. Poređenja sa nekim klanovima, poput Turkovićevog, Ždralinog, Elezovog, Belivukovog, Zvicerovog i sličnih su neprikladna jer je policija mnogo gora zločinačka organizacija i za njene metode rada je potrebno koristiti izraze koje obično i koristim ali ovom prilikom ću se držati maksimalno pojmova iz KZBIH s obzirom da ću materijal poslati na sve zvanične adrese gdje vjerovatno postoje i osobe koje nisu članovi "ZONTO". S obzirom da materijal šaljem i na adrese nekih policijskih uprava, koje nisu ranije bile upoznate sa detaljima i obimom kriminala koji opisujem, skrećem pažnju svima da prema citiranim odredbama, svaki pripadnik policije i svaki službenik bilo kog organa RS i BIH, trenutno ima status teroriste, ubice u pokušaju, falsifikatora, ubice osmogodišnje djevojčice Ivone Bajo te saučesnika u brojnim drugim zločinima koji će biti pominjani u prijavi. Stoga upozoravam sve načelnike uprava, odjela, komandire i sve druge službenike da ne izvršavaju nezakonite naloge vođe zločinačke organizacije od kojih ću neke imenovati, nego da pročita stavove, (Javne instrukcije policiji o pravilnom postupanju 29.07.2020.) koje je pred kamerama izneo aktuelni ministar, sredinom 2020-te i to ne zbog njega samoga, nego zato što je opisao kako treba da bude zakonito postupanje svakog pojedinačno. Naprotiv, svi koji budu saučestvovali u kriminalu i štitili počinioce već izvršenih krivičnih djela, uprkos ovim upozorenjima, moraju biti spremni da odgovaraju za svoje postupke. Ova krivična prijava je usmjerena na pripadnike zločinačke terorističke organizacije sa naglaskom na ulogu jednog od njenih vođa - Kostrešević Siniše, koji je postavljen da sa mjesta direktora policije štiti interese mafije. Više puta je od njega traženo da razotkrije počinioce krivičnih djela unutar policije te prestane da ih štiti a pošto nije odgovorio ni na poslednji "Zahtjev za informacije 122" po osnovu ZOSPI-a, očekujem da ga Tužilaštvo BIH hitno pritvori. Pošto na pitanja nije htio odgovoriti kao direktor policije, onda neka odgovara kao osumnjičeni vođa zločinačke organizacije. Sama prijava je i nastala isključivo kao posljedica laži policije i odbijanja da odgovore na konkretno pitanje "DA LI SAM JA NJIHOV SARADNIK - INFORMATOR" a koju su izmišljotinu plasirali da bi na mene nahuškali svoje ortake iz narko mafijaških poslova prije svega ali i drugih zločina koje je policija izvršavala. U dobro informisanim krugovima, pomenutog Kostreševića nazivaju "narko general" aludirajući na kodno ime preko SKY aplikacije i ulozi oko prometa narkotika no ja se neću baviti time, nego njegovom ulogom u planiranjima i pokušajima takozvane policije da me ubije te saučestvovanjem i zaštiti izvršilaca tog i drugih krivičnih djela a sve kriminalne klanove u zemlji je formirala i njima upravlja takozvana policija kao klasična zločinačka organizacija i centar svih vidova organizovanog kriminala. Podsjetiću na sličan primjer, kada je policija prijetila g. Milanu Vukeliću mjesecima baš kao što su prijetili i meni a onda su ga raznijeli eksplozivom ispred sopstvene zgrade. I naravno da policija krije i štiti ubice i nalogodavce jer Vukelić je ukazivao na kriminal građevinske mafije, koja je u stvari drugo lice narko mafije. To je ista mafija - isti ljudi koji novac pribavljen prodajom narkotika "peru" u građevinskom sektoru a u oba slučaja je policija sastavni dio mafije. I još jedno bitno poređenje vezano za seriju ubistava u kojoj su planirali i mene da likvidiraju a pomenuću samo najpoznatije primjere Dragičevića, Ostojića, Krunića, Šehovića, Vujinovića, Zejćirovića gdje postoje i video snimci mučenja. Direktni izvršioci su u rangu "nestašne dječice" kada se porede sa monstruoznošću kriminalaca iz policije koji stvaraju, organizuju, štite i komanduju takvim kriminalnim klanovima. Tekst ove prijave biće poslat osim Tužilaštvu BIH i na zvanične mejlove prijavljenog Kostreševića i svih policijskih uprava sa pozivom načelnicima da ne izvršavaju nezakonite naredbe i upute vođe zločinačke organizacije niti njegovih ortaka. Sam Kostreševiću će imati mogućnost da skine bar dio ljage i sramote koju na sebi ima policija a za šta je s obzirom na mjesto i ulogu, direktor policije najodgovorniji ali o tome ću u posebnom dodatku. Što se tiče takozvane policije, odnosno "MUPRS" opisana je o nekim odredbama krivičnog zakona kao što je član "Organiziranje terorističke grupe" stavovi "(1) Ko organizira terorističku grupu ili na drugi način udružuje najmanje tri lica radi izvršenja nekog od krivičnih djela iz članova : Terorizam, Finansiranje terorističkih aktivnosti, Javno podsticanje na terorističke aktivnosti, Vrbovanje radi terorističkih aktivnosti ili Obuka za izvođenje terorističkih aktivnosti - kazniće se kaznom zatvora najmanje pet godina. (2) Ko postane pripadnik grupe iz stava (1) ovog člana ili na bilo koji drugi način učestvuje u aktivnostima terorističke grupe, uključujući pružanje finansijske i bilo koje druge pomoći, kaznit će se kaznom zatvora najmanje tri godine. (3) Pripadnik grupe iz stava (1) ovog člana koji otkrije grupu prije nego što je u njenom sastavu ili za nju počinio krivično djelo, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine a može biti i oslobođen kazne." kao i u odjelu "DOGOVOR, PRIPREMANJE, UDRUŽIVANJE I ORGANIZIRANI KRIMINAL" No najprecizniji opis policije, kakva je u stvarnosti je postojao ranije i koliko sam upoznat od "pojave" terorizma je taj opis izbačen iz upotrebe i uvedeni novi termini no da podsjetim javnost šta je u stvari policija : Zločinačka organizacija je udruženje od najmanje tri lica, čiji članovi su se udružili radi vršenja krivičnih djela. Djelovanje zločinačke organizacije višeg stepena usmjereno je i prema ostvarivanju i zadržavanju nadzora nad pojedinim privrednim ili drugim djelatnostima, pri čemu se koristi zastrašivanjem ili nasiljem, radi uticaja na druga lica da im pristupe ili im se povinuju. Zločinačku organizaciju, odlikuje visok stepen povezanosti članova, unutrašnja organizacija na osnovu odnosa hijerarhije i discipline, te podjele rada. Zločinačka organizacija je osnov pojma organizovanog kriminala. PRETHODNE RIJEČI SAVRŠENO OPISUJU TAKOZVANU POLICIJU I NE SAMO LOKALNU NEGO NA GLOBALNOM NIVOU ALI OVDE SU PREDMET PRIJAVE VOĐA OVDAŠNJE ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE I NJENI ČLANOVI. 22.05.2019. sam fizički napadnut u zgradi PU Bijeljina uz psovke, uvrede i prijetnje ubistvom a potom je pošto me nije uspio uplašiti, napadač pobjegao na sprat dok su sve to posmatrali nekoliko uniformisanih službenika te svi skupa sa direktorom kriju ime napadača. Razlog za taj napad su prethodni neuspjeli pokušaji likvidacije i to što sam razotkrio dokaze o ubistvu osmogodišnje djevojčice Ivone, prilikom krijumčarenja narkotika koje je vršila policija u Bobar grupu. Nakon tog datuma je smrtno stradalo više svjedoka povezanih krivičnih djela a djelom opisanih u prilogu "Prijava za povredu zakona od strane sudije ili javnog tužioca" od 25.12.2018. S obzirom da su neke osobe pomenute u ovom i drugim dokumentima u međuvremenu preminule, odnosno ubijene, izbjegavaću da pominjem neka imena no mogu se vidjeti u priloženim dokazima. Suština je u tome da pripadnici terorističke organizacije iz PU Bijeljina, koji su prikrili ubistvo djevojčice, nisu mogli više izmanipulisati nikog iz sudova i tužilaštva u Bijeljini te su se obratili za pomoć ortacima iz Istočnog Sarajeva koji su nezakonito montirali predmet protiv mene za "povredu ugleda suda" uz pokušaje da mi napakuju "napad na sudiju ili javnog tužioca" iako prema zakonima nemaju nadležnost izvan svoje teritorije - osim ako ne dobiju pismeno rješenje o dodjeli određenog predmeta.
Nadležnost dakle nisu imali ali su mjesno povezani sa transportima narkotika koji prelaze iz Federacije BIH u RS, upravo na njihovoj teritoriji i pod njihovom zaštitom. Od tada je prošlo 4 godine i odavno sam čak i pred sudom dokazao pokušaj falsifikovanja nadležnosti no u vrijeme pisanja prijave je bilo svega 3 mjeseca od pokušaja ubistva 27.09.2018. u razbojničkoj akciji mafije te sam tada napisao pri vrhu treće strane : "...sada su svjesni da sam razotkrio njihov plan i imam dokaze da nemaju nadležnost ali se pokušavaju praviti naivni i kada budu dotjerani, metaforički do zida, izjaviće sigurno da su sve uradili greškom što naravno nije istina jer sam ih više od 10 puta upozoravao da nisu nadležni i tražio kopiju dokaza o navodnoj nadležnosti." te na samom dnu "Zaključno sa danom pisanja ove krivične prijave a to je 24. decembar 2018. nisam dobio nikakav dokument od Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu o njihovoj nadležnosti ali već duže vrijeme nisam primijetio nikakve aktivnosti na tom planu kakve su činili u prethodnom periodu. To bi moglo značiti da su prekinuli nezakonite radnje ali i da je tako to ih ne amnestira od odgovornosti i za sve svoje razbojničke aktivnosti moraju dati objašnjenje..." Moja primjedba "da će se dotjerani do zida izgovarati navodnom greškom" je bila opcija koju vrh mafije nije želio da rizikuje niti da čeka "objašnjenja" prijavljenih te su svjedoci, odnosno akteri iz OJTIS i suda u Sokocu, smrtno stradali i to 30.06.2020. okružni tužilac g. Dragan Ninković a krajem marta 2021-e, (tačan datum nije objavljen) je obješen sudija Luka Borovčanin iz Sokoca. Potom je ubijen načelnik g. Radenko Bašić te zamjenik okružnog tužioca OJT Bijeljina g. Debeljević Milorad - bez opisa o uzroku smrti. ZA SVE OVE NASILNE SMRTI, DIREKTNU ODGOVORNOST SNOSI DIREKTOR POLICIJE I MUPRS. Naknadno sam pribavio materijal i zaključio da je osim nadležnosti, najvjerovatnije falsifikovan i potpis okružnog tužioca J.T. o čemu sam postavio pitanje u pismenom zahtjevu za OJTIS "Javni poziv tužilaštvu na saradnju sa građanima - mejl" od 20.06.2020. Odgovor o tome i nekim drugim važnim pitanjima nisam dobio ali je umjesto toga, kako sam već pomenuo, svjedok krivičnih djela g. Ninković Dragan, dobio metak u glavu 10 dana kasnije. Slično je i sa vješanjem sudije Borovčanina koji je sahranjen 10 dana nakon što sam napisao dokaz koji navodim kao vezu "Zahtjev i krivična prijava direktoru policije i načelniku PU Bijeljina". Nema nikakve sumnje da se radi o likvidacijama svjedoka zločina "ZONTO" i ortaka.

PRILOZI

Zahtjev i krivična prijava direktoru policije i načelniku PU Bijeljina, Dopis službe predsjednika 01-2-059-1414-1-20 od 13.05.2020.; VSTV - saopštenje 14.08.2017.; Javne instrukcije policiji o pravilnom postupanju 29.07.2020.; Zahtjev za informacije 122, Prijava za povredu zakona od strane sudije ili javnog tužioca, Javni poziv tužilaštvu na saradnju sa građanima - mejl, Gdje su do sada bili zakoni i prava garantovana ustavom, Javni poziv časnim i poštenim ljudima da napuste mafijaški kartel, Odgovor po žalbi PS Bijeljina II na rješenje 80 0 Pr 100636 18 Pr, Dvostruki državni udar mafijaškog klana, Odgovor PU Prijedor od 20.10.2022.; Zahtjev za informacije od 29.01.2018.; Zahtjev i obavještenje MUP-u po osnovu prava iz ustava i zakona, Potvrde pošte o prijemu 11.09.2019.; Skaj prepiska Šmrka i Ćuka, Uhapšeni pripadnik „škaljarskog klana“ Milivoje Todorović par sati prije hapšenja dobio putni list u GK Frankfurt, Vlasnik Bobar banke odgovoran za propast banke

Zdenko Bajo Majke Jevrosime 20 76300 Bijeljina Bajozdenko@gmail.com Zdenkobajo@gmail.com 065831902