utorak, 23. srpnja 2019.

DESET GODINA MAFIJAŠKI REŽIM GESTAPOVSKIM METODAMA PRIKRIVA UBISTVO OSMOGODIŠNJE DJEVOJČICE

Pripadnici mafijaškog klana iz Bobar grupe su u sadejstvu sa saučesnicima iz policije i tužilaštva, skinuli materijalni dokaz ubistva sa smrtno ranjene djevojčice koji je kako se vidi dvostruko presječenog kaiša, veći dio nedostaje a ostatak su oprali benzinom kako bi uklonili tragove masti i ulja sa kamiona koji je dovezao krijumčarenom robu i pobjegao sa mjesta zločina...

DESET GODINA MAFIJAŠKI REŽIM GESTAPOVSKIM METODAMA PRIKRIVA UBISTVO OSMOGODIŠNJE DJEVOJČICE

NA DANAŠNJI DAN 23.07.2009. UBIJENA JE IVONA BAJO.
PODACI O TOME SU SAKRIVANI, FALSIFIKOVANO MJESTO ZLOČINA, UKLONJEN MATERIJALNI DOKAZ UBISTVA SA ASVALTA, PRIJE DOLASKA ISTRAŽITELJA.
Punih 10 godina mafijaški režim prikriva ubistvo osmogodišnje djevojčice Ivone Bajo.
Političko tajkunska i pravosudno policijska mafija, udruženim snagama rade ne samo na prikrivanju ovog zločina nego i mnogih drugih ubistava koja su izvršena prije a nažalost i u kasnijem periodu.
Za ovih 10 godina, razotkriveno je mnogo pripadnika kriminalnog klana iz policije, tužilaštava, sudova a i političara.
Poznat je i razlog zbog čega ti zločinci prikrivaju ovo teško ubistvo.
Mafijaški klan iz Federacije je krijumčario nelegalnu robu svojim saučesnicima u Republici Srpskoj, konkretno u zločinačku Bobar grupu, preko koje je kako se u međuvremenu razotkrilo opljačkano samo preko banke više stotina miliona maraka a preko cijele Bobar grupe u pitanju su milijarde.
To su motivi za prikrivanje ali ipak ono što je najvažnije je da postoje i materijalni dokazi prikrivanja ubistva a najsnažniji od njih je dječji ruksak koji je ubijena djevojčica nosila preko ramena, prilikom smrtonosnog ranjavanja.
Pripadnici mafijaškog klana iz Bobar grupe su u sadejstvu sa saučesnicima iz policije i tužilaštva, skinuli materijalni dokaz ubistva sa smrtno ranjene djevojčice koji je kako se vidi dvostruko presječenog kaiša, veći dio nedostaje a ostatak su oprali benzinom kako bi uklonili tragove masti i ulja sa kamiona koji je dovezao krijumčarenom robu i pobjegao sa mjesta zločina prije dolaska patrole policije.
Ovaj materijalni dokaz je "glogov kolac" za mafijaški režim i neoborivi dokaz njihovog saučesnistva u prikrivanju ubistva i krijumčarenja.
Tek relativno nedavno se tužilaštvo izjasnilo pismeno da navodno o tom dokazu "nema saznanja" jer policija nije o tome ništa navela što je naravno gnusna laž jer godinama znaju za taj dokaz i izdali su usmenu gestapovsku naredbu da se svim srodnicima ubijene djevojčice ne dozvoli pristup tužilaštvu, kako ne bi mogli donositi dokaze a u sklopu te razbojničke aktivnosti su čak uhapsili majku ubijene djevojčice i držali je zarobljenu bez potvrde o lišenju slobode.
Kako je vrijeme prolazilo i razotkrivani brojni saučesnici kriminalnog klana a pokušaji zastrašivanja i likvidacije članova porodice za koje su bile zadužene ekipe kriminalnih klanova iz narko i auto mafije nisu uspijevali, došlo je do eskalacije nervoze među šefovima mafije te su čak nedavno izvršili otvoreni napad u zgradi policije i prijetnje prebijanjem i ubistvom ako se više ikada bude dolazilo sa dokazima ubistva.
To nas naravno nije ni uplašilo ni obeshrabrilo i nastavićemo još intenzivnije borbu protiv mafijaškog režima.
Svi oni koji su bilo kada u bilo kom sudskom ili tužilačkom postupku, vidjeli ovaj materijalni dokaz ubistva a nisu reagovali nego su se pridružili mafiji u prikrivanju ubistva su jednaki zločinci pa i veći od onih koji su direktno odgovorni za ubistva.
Mnogo je još nerazjašnjenih ubistava i prikrivenih zločina ali ni u jednom drugom slučaju ne postoji ovako snažan materijalni dokaz prikrivanja ubistva kada su kriminalci iz policije i tužilaštva uklonuli dokaz iz istrage i oprali ga benzinom, krijući tu činjenicu od porodici i javnosti a sada se pretvaraju da o tome ništa nisu znali ili odbijaju uopšte da se izjasni kao recimo kriminalci iz policije.
Ali neće zločinci još dugo moći da izbjegavaju odgovore i vrlo brzo će morati da se izjasne, ko je odgovoran za prikrivanje ovog dokaza ubistva i samog ubistva a kada padnu sa vlasti zločinci koji su prikrivali ovo ubistvo, odmah će za njima i drugi... svi oni koji stoje iza brojnih neriješenih zločina u cijeloj zemlji.
PROTIV PORTIRA KOJI JE SKLONIO TORBU PRESJEČENOG KAIŠA, DIO NEDOSTAJE A VEĆINA OSTATKA JE OPRANA DA SE UKLONE TRAGOVI PODNESENA JE KRIVIČNA PRIJAVA, KAO I PROTIV AD UNIVERZAL.
U DANU UBISTVA KRIJUMČARENA JE "NEKA" ROBA I OD 4 DOVEZENA PAKETA 3 SU NESTALA PREKO NOĆI, DOK ISTOVREMENO NARKO MAFIJA PERE NOVAC PREKO BOBAR BANKE ISTOG VLASNIKA...
UKUPNO PREKO 4 MILIONA KM JE EVIDENTIRANO, A POTOM JE DIREKTOR UNIVERZALA UHAPŠEN KAO PRIPADNIK KRIMINALNE GRUPE... POLICIJA, TUŽILAŠTVA, SUDOVI... NISU NIKAKVI DRŽAVNI ORGANI NITI SU SERVISI GRAĐANA. ONI SU SERVISI MAFIJE I NJEN SASTAVNI DIO. ŠTO PRIJE TO NAROD SHVATI... PRIJE ĆEMO SRUŠITI OVAJ MAFIJAŠKI SISTEM KOJI NAS PLJAČKA I UBIJA...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902


Andjele moj… evo 10 godina prođe… nikada nećeš saznati koliko mi nedostaješ

IVONA BAJO
23.07.2009 – 23.07.2019

Poželim te i nadam se doći ćeš mi makar u san, makar na tren. Nedostaješ, nedostaješ mi mnogo, stalno…
Poželim tvoj miris, tvoj pogled i osmjeh, tvoj mali snažni korak, i glasan govor i šapat…
Dođi i donesi mi samo svoj osmijeh. Sve ostalo imam.

Tvoja Buda
Anđele moj... 10 dugih godina je prošlo, skoro pa vječnost…

IVONA BAJO
23.07.2009 – 23.07.2019

Kažu proći će… manje boleće…
Kažu ! Ali ne prolazi…
Prolaze dani, prolazi život… ali bol ne prolazi,nedostajanje.
U mom srcu je sve ostalo isto, ništa se promjenilo nije... još si tu, još nedostaješ, još uvijek rane bole...

Tvoji najmiliji

Budimka Bajo Bollin