petak, 26. travnja 2019.

DOPUNA NA AP-1031-19

Nije prekršajni sud nadležan za zaštitu ličnosti i duševnih boli umišljenih veličina nego svi takvi ako su "uvrijeđeni" svoja prava treba da brane u parničnom postupku i dokažu psihičke poremećaje kako je to nedavno učinio dodik milorad tako da RS godinama a sada i BIH imaju sudski utvrđeno, psihički poremećenu osobu na čelu, koja izdaje javne naloge za egzekucije...

USTAVNOM SUDU BOSNE I HERCEGOVINE

DOPUNA NA AP-1031-19

ILI

"BIĆE OPET PAKAO I KRVAVA DRINA"

OČEKUJEM OD USTAVNOG SUDA BIH DA PO HITNOM POSTUPKU USVOJI OVU APELACIJU, UKINE DONESENO RJEŠENJE I ZAŠTITI PRAVO GARANTOVANO USTAVOM...
Početkom marta tačnije 12.03.2019. bio je rođendan Dodik Milorada i u tu svrhu kao jedna od pratećih priredbi, organizovana je i "mirna, kulturna" manifestacija, Ravnogorskog četničkog pokreta u Višegradu. Kako se vidi iz pisanja štampe sa tog skupa su upućene poruke i pozdravi mira poput naslova priloženog članka "Četnici pjevaju bez kazne - Bit će opet pakao i krvava Drina" a video se može pogledati na linku "https://www.youtube.com/watch?v=YPo4naTUrB0".
Policiji Republike Srpske, nije naravno ni na pamet palo da interveniše na tom skupu, prekine dalje održavanje i privede sve one koji pozivaju na klanje i ubijanje, nije jer kako se vidi, Milorad Dodik i njegov mafijaški klan godinama vode terorističku i fašističku politiku i podržavaju četnički pokret.
Dugoročnost takve politike se vidi iz članka u prilogu iz 2010. "Dodikova stranka - Četnici su bili osloboditelji", gdje Dodik i njegova stranka, četnike kao saradnike okupatora naziva oslobodiocima.
Ovde sad nije ni bitna činjenica da je Draža Mihajlović, presuđen pred narodnim sudom za zločine protov naroda i saradnju sa nacistima i fašistima, niti da li se dodik i njegov mafijaški režim sa tim slažu ili ne, nego je važno ono što "četnici" poručuju marta 2019. a to je PAKAO I KRV, što očito nije sporno za policiju dodikovog režima.
Zato nije ni čudo da je nedavno javno objavio pred kamerama, formiranje kako kaže CRNE KNJIGE, gdje će biti upisana imena svih onih koji su im kako smatra načinili štetu i ometali ih u pljački, što je otvoreni poziv i nalog svim zločincima i saučesnicima u kriminalu, za slobodan lov i likvidacije nepodobnih, kako su i pokušali sa mnom ili recimo uspjeli sa Davidom Dragičevićem ili još davne 2007. kada su digli u vazduh Milana Vukelića pred zgradom MUP-a.
Sa druge strane, prilikom organizacije 8. martovskog marša žena, zbog toga što je bila i parola "Pravda za Davida" a neki građani su uzvikivali riječ "pravda" to je zasmetalo takozvanoj i samozvanoj policiji te su odmah reagovali i pozvali na saslušavanja, prijeteći prijavama a što se vidi iz priloga "Aktivistkinja dala izjavu policiji zbog osmomartovskog marša u Banjaluci".
Pitanje je onda, kako nekome uopšte smeta neka fotografija objavljena na internetu a ne smeta im javno na ulici, pozivanje na pakao i prolivanje krvi, odnosno javno pred kamerama pozivanje na borbu, progone i praktično likvidacije građana koji nisu članovi njihovog zločinačkog udruženja.
Da li je ta fotografija nekome zaista zasmetala ili ne, potpuno je nepoznato u sudskom postupku, jer nikakvi dokazi o tome nisu izvođeni, nego se samo na kraju ubacuje mišljenje sudije da je to eventualno zasmetalo onima koji su na fotografiji, što suštinski znači da je suđenje i održano po nalogu vrha mafijaškog režima bez ijednog provedenog dokaza i saslušanja svjedoka.
Dokaz, odnosno jedan od dokaza koji sam ja predložio a sud odbio prilažem i sada a to je prilog "Konstitutivni fašizam", gdje se vidi u kompletnoj BIH, veličanje, četništva, ustaštva i islamofobija što ukazuje da su pripadnici režima, ponosni na takve svoje korijene i to ne da ih vrijeđa nego im je kompliment.
I tako dakle, kada se Ravnogorski četnički pokret okupi, postrojava i poziva na pakao i prolijevanje krvi, za policiju to nije razlog za uznemiravanje građana, niti im pada na pamet da intervenišu ali kada bih ja braneći se od takvih zločinaca, izbacio sliku na internet na kojoj predsjednik, odnosno vođe mafije, obilaze maskirane policajce pozdravom "pomoz bog junaci" a oni uzvraćaju "bog ti pomogo" to bi onda bio razlog da policija interveniše i uznemiri se, jer ne žele dozvoliti slobodnu misao i istinu građanima.
To mišljenje nameće i sudija u drugostepenoj presudi, otimajući pravao garantovano ustavom u članu 32 i prepravljajuči ga na formulaciju po svom nahođenju, što praktično znači da se narodu dozvoljava "slobodno" izražavanje mišljenja tako da hvale "državne", (mafijaške organe) ali sve ono što se bilo kom mafijaškom bosu ne dopada postaje kažnjivo. Nije prekršajni sud nadležan za zaštitu ličnosti i duševnih boli umišljenih veličina nego svi takvi ako su "uvrijeđeni" svoja prava treba da brane u parničnom postupku i dokažu psihičke poremećaje kako je to nedavno učinio dodik milorad tako da RS godinama a sada i BIH imaju sudski utvrđeno, psihički poremećenu osobu na čelu, koja izdaje javne naloge za egzekucije.
Ali bar što se mene tiče, sve im je uzalud, jer ne samo da me neće uplašiti ni zaustaviti, nego ću bez obzira na sudske presude i bez obzira na odluku ustavnog suda, nastaviti da pišem i govorim istinu i opisujem mafijaški fašistički režim, onakvim kakav zaista jeste...

PRILOZI

Četnici pjevaju bez kazne - Bit će opet pakao i krvava Drina
Dodikova stranka - Četnici su bili osloboditelji
Aktivistkinja dala izjavu policiji zbog osmomartovskog marša u Banjaluci
Konstitutivni fašizam
Pomoz bog junaci

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902