petak, 8. veljače 2019.

RAZOTKRIVANJE LAŽI I ZLOUPOTREBA POLICIJSKO POLITIČKE MAFIJE

To što su kriminalci i lažljivci iz policije i vrha mafijaškog režima, pokušali slagati i prevariti narod nije nikakvo čudo jer oni koji ubijaju i pljačkaju građane godinama pa prikrivaju te zločine, sposobni su i na mnogo gore stvari od laganja pred kamerama...

RAZOTKRIVANJE LAŽI I ZLOUPOTREBA POLICIJSKO POLITIČKE MAFIJE

Opšte je poznato da je policija praktično postala, privatna banda političko tajkunske mafije, koja smišljeno prikriva mnogobrojne pljačke, ubistva i druge zločine a sada su odnedavno prešli u bukvalno fašističke metode policijske hunte, zabranjujući okupljanja građana i izražavanje njihovog mišljenja u javnosti.
Takvo terorističko nastupanje nema nikakvog uporišta u zakonu a pokušalo se opravdati blijedim objašnjenjima o navodnom kršenju javnog reda i mira te se odmah postavlja pitanje a zašto nisu intervenisali prethodnih 9 mjeseci ako se radilo o kršenju zakona.
Radi se naravno o lažima vrha policije i mafijaškog režima što ćemo dokazati na primjeru zahtjeva NN građanina, za pristup informacijama i odgovora policije.
U tekstu zahtjeva se postavlja pitanje o potjernici za Davorom Dragičevićem što za ovu temu nije bitno te onda u nastavku pitanja kojim aktom je zabranjeno okupljanje grupe "Pravda za Davida" do kog datuma važi zabrana i ko je potpisao takav akt.
Zakonski rok za odgovor na ovakve zahtjeve je 15 dana i pošto je to prekoračen, poslata je urgencija mejlom na šta su konačno poslali takozvani odgovor.
Vezano za temu ovog teksta, policija odgovara da su članovima 9 i 10 "Zakona o javnom okupljanju Republike Srpske" definisane obaveze organizatora za prijavu mirnog okupljanja.
U nastavku se predočavaju navedeni članovi 9 i 10 kompletni a sada ističem samo prvi stav člana 9 koji glasi :
"Organizator, odnosno njegov zastupnik dužan je da podnese prijavu za održavanje mirnog okupljanja kada je to ovim zakonom određeno."
Ovo ćemo dodatno pojasniti nešto kasnije a sada prelazimo na članove 21 i 22 na koje se policija također poziva. Ti članovi su takođe navedeni kompletni na narednoj slici a opisuju okolnosti i uslove kada se može spriječiti ili prekinuti mirno okupljanje.
DAKLE, IZ ODGOVORA POLICIJE SE VIDI DA NE POSTOJI NIKAKAV DOKUMENT, NAREDBA ILI RJEŠENJE O ZABRANI OKUPLJANJA ŠTO ZNAČI DA VIŠE OD MJESEC DANA MAFIJAŠKI REŽIM NEZAKONITO SPREČAVA SLOBODNO KRETANJE I OKUPLJANJE GRAĐANA I RASTJERUJE IH.
Ali ono što je ključno za aktuelnu situaciju i okolnosti se smišljeno izbjegava, prećutkuje i krije od strane mafijaške policije a to je član 30. koji se može kompletan pročitati na narednoj slici iz kog citiram najvažniji prvi stav.
"Drugi javni skupovi su okupljanja građana, čija je svrha ostvarivanje državnih, vjerskih, humanitarnih, kulturno-umjetničkih, sportskih i drugih interesa, koja nemaju za cilj ostvarivanje prihoda i ne prijavljuju se."
Dakle iz ovog člana, odnosno kompletnog zakona se vidi da građani, nikada nisu bili obavezni prijaviti ni jedan ovakav skup, odnosno okupljanja građana koji traže pravdu za Davida na trgu, nisu nikada morala biti prijavljivana, niti moraju ubuduće da se prijavljuju.
MAFIJAŠKI REŽIM DODIK MILORADA JE DAKLE IZVRŠIO DRŽAVNI UDAR I SUSPENDOVAO USTAV, ZAKONE I PRAVA A NISU TO UČINILI GRAĐANI KOJI SAMO TRAŽE ISTINU I PRAVNU DRŽAVU DOK JE ZLOČINCI IZ TAKOZVANIH INSTITUCIJA UNIŠTAVAJU.
Policija je naravno obavezna da interveniše i spriječi incidente na bilo kom mjestu svakog dana i na ulici i na trgovima i u kafićima, stadionima itd, ali ne mogu zabranjivati građanima da se okupljaju, pozivajući se na članove 9,10,21 i 22, jer kao što vidite, član 30 garantuje građanima da mogu organizovati svoje skupove koje nisu obavezni prijavljivati.
A to što su kriminalci i lažljivci iz policije i vrha mafijaškog režima, pokušali slagati i prevariti narod nije nikakvo čudo jer oni koji ubijaju i pljačkaju građane godinama pa prikrivaju te zločine, sposobni su i na mnogo gore stvari od laganja pred kamerama.
POLICIJA, VLADA, PREDSJEDNIK, LUKAČ, DODIK I OSTALI ZLOTVORI NAD NARODIM, NEMAJU ZAKONSKO UPORIŠTE DA ZABRANJUJU OKUPLJANJA GRAĐANA A TO ČINE SMIŠLJENO OTIMAJUĆI GARANTOVANA PRAVA IZ USTAVA I ZAKONA JER SU IM RUKE KRVAVE DO RAMENA I PLAŠE SE GUBITKA POZICIJA MOĆI, GUBITKA SVEGA ŠTO SU OPLJALKALI I ODLASKA NA ROBIJU GDJE IM JE I MJESTO...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902
zdenkobajo@gmail.com