srijeda, 6. veljače 2019.

HOĆU ŽIVOT, DOSTA JE, SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE PROTIV DRŽAVNE MAFIJE

Ako mislite da živite u svojoj zemlji i da ste slobodni varate se jer smo okupirani od strane domaćih i stranih osvajača, koji nam otimaju kako privatnu tako i nekadašnju društvenu imovinu i u toj bezočnoj pljački, ubijaju sve koji im zasmetaju. Zato vas pozivamo da dignete svoj glas i izađete na ulice da izborimo slobodu za sebe i svoju djecu...

HOĆU ŽIVOT, DOSTA JE, SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE PROTIV DRŽAVNE MAFIJE

Znate li da su nekad u ovoj zemlji u našim gradovima postojale fabrike u kojima su radnici iz skoro svih porodica radili 8 sati dnevno.
Bilo je mnogo više škola, obrazovanje besplatno a i u bolnicama je liječenje bilo besplatno kao i lijekovi na recept. Zanimanja nastavnika, profesora, učitelja, ljekara, policajca su bila poštovana.
Danas fabrika praktično da uopšte i nema a postoje privatne tajkunske firme u kojima se radi po 15 do 18 sati dnevno i to uglavnom na crno.
Djece je sve manje, škole su sve praznije kao i fakulteti a na privatnim univerzitetima koji su nikli kao gljive poslije kiše nema praktično nikakve nastave nego se diplome prodaju – cijena, prava sitnica.
Industrija, poljoprivreda i stočarstvo su uništeni zbog interesa uvoznog lobija a naravno i većina kvalitetnih stručnjaka iz svih oblasti je napustila zemlju dok su u politici i državnoj upravi dobrim djelom neuki stranački uhljebi koji su kupili diplome pošto su se obogatili ili služe tajkunsko političkom mafijaškom režimu.
I dok je zemlja sve zaduženija, građani sve siromašniji sa druge strane su plate političara izvan evropskog prosjeka, tajkuni bliski režimu dobivaju milionske poslove, naravno na namještenim tenderima i poslovima sa vladom a profit dijele sa političkom mafijom.
Sve veći broj lijekova, bolesnici moraju da plate iz svog džepa, opet naravno zbog interesa farmaceutske mafije.
Gdje god da se okrenemo, stanje je katastrofalno i sve je teži život za prosječnog poštenog i časnog čovjeka.
Obilje je finansijskih afera u kojima su pokradene milijarde evra svake godine a sve je više neriješenih ubistava i zločina koja se prikrivaju od strane policijsko pravosudne mafije, koja je očito samo servis za prikrivanje nebrojenih zločina kriminalaca koji se nalaze na pozicijama vlasti, od predsjednika, preko ministara, državnih tužilaca, sudija, inspektora pa sve do saobraćajaca na putevima.
Policija nikada nije ni štitila građane a sada je potpuno jasno da se radi o privatnoj terorističkoj bandi čiji je zadatak isključivo zaštita političko tajkunsku mafije i čuva ono što su opljačkali od opravdane pobune naroda i želje za slobodom.
Ako mislite da živite u svojoj zemlji i da ste slobodni varate se jer smo okupirani od strane domaćih i stranih osvajača, koji nam otimaju kako privatnu tako i nekadašnju društvenu imovinu i u toj bezočnoj pljački, ubijaju sve koji im zasmetaju. Zato vas pozivamo da dignete svoj glas i izađete na ulice da izborimo slobodu za sebe i svoju djecu.
Jedini mogući put za uspjeh je potpuna blokada zemlje i svih takozvanih državnih institucija do ostavke kompletne vlade i predsjednika a minimum naših zahtjeva je raspisivanje vanrednih izbora uz obavezno uvođenje skenera na glasačkim mjestima a idealno bi bilo da EU zabrani učešće na izborima svim političarima koji su bili više od 4 godine u vlasti, posebno onima koji konstantno krše zakon, ljudska prava i mirovni sporazum…
Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902