srijeda, 22. lipnja 2016.

POSLEDNJE OBAVJEŠTENJE SUDSKOJ POLICIJI

Okružno tužilaštvo u Bijeljini je najobičnija BANDA PLAĆENIH UBICA, koja osim ubistva Ivone Bajo, prikriva i druge mnogobrojne zločine i finansijski kriminal a kako je poznato, samo preko 3 banke, da je opljačkano 2 milijarde maraka, od čega najmanje milijarda i po na teritoriji nadležnosti Okružnog tužilaštva u Bijeljini. Tim kriminalcima iz tužilaštva, godinama zaštitu i podršku pruža SUDIJSKA MAFIJA, prikrivajući njihove zločine, krivična djela a takođe i komanda sudske policije, te vas sve skupa smatram najobičnijom bandom drumskih razbojnika kao i Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu u cjelini. Dosta je bilo vašeg terora BANDO FAŠISTIČKA...

SUDSKOJ POLICIJI REPUBLIKE SRPSKE

POSLEDNJE OBAVJEŠTENJE SUDSKOJ POLICIJI

1: Ovaj tekst u naslovu ima riječ POSLEDNJE, jer imam neoborive dokaze da je kompletna RS najobičnija LOPOVSKA FAŠISTIČKA ZLOČINAČKA BANDA, skupa sa svim svojim organima a sa bandom nema svrhe dopisivati se i pozivati na poštovanje zakona i prava jer banda zakon ne primjenjuje nego je u službi mafije...
Jedini pisani dokument koji će banda dobiti narednih dane biće ULTIMATUM i biće predat svim FAŠISTIČKIM ZLOČINAČKIM KRIMINALNIM ORGANIZACIJAMA smještenim na adresi Vuka Karadžića 3, "Gestapou" FAŠISTIČKOG MAFIJAŠKOG REŽIMA...


OBRAZLOŽENJE
Obavještavam vas da sam jutros od strane sudske policije u Bijeljini informisan da načelnik i zamjenik neće da me prime.
Radi se o mom zahtjevu da lično od načelnika ili zamjenika dobijem podatke o tome kakav je tretman naložen, da se vrši prema meni od strane Okružnog tužilaštva u Bijeljini.
Naime osim već postojeće usmene fašističke naredbe, da nije dozvoljen pristup nikom od srodnika djevojčice Ivone Bajo, koja je ubijena prilikom šverca režimskih tajkuna, od nedavno postoji i neka druga naredba također usmena.
S obzirom da se te fašističke naredbe prepravljaju po potrebi, od slučaja do slučaja i svaki sudski policajac ih drugačije opisuje a njihov komandir načelnik Borovčanin, na sve to kaže da "ne može znati šta koji policajac smatra" odnosno da nije njegov problem što sudska policija kojoj komanduje, ne zna kako glasi naredba koju je izdao, meni je potrebno da imam dokument u kome bi bilo napisano kakvu FAŠISTIČKU naredbu izvršava sudska policija, (prilog "Izjave sudske policije").
Ja takođe ne znam i neću da razmišljam šta koji sudski policajac smatra ili šta smatra načelnik i njegov zamjenik, nego zahtijevam da dobijem napismeno kako glasi naredba koja se primjenjuje prema meni.
Ono što ja smatram i zasigurno znam je da je Okružno tužilaštvo u Bijeljini najobičnija BANDA PLAĆENIH UBICA, koja osim ubistva Ivone Bajo, prikriva i druge mnogobrojne zločine i finansijski kriminal a kako je poznato, samo preko 3 banke, da je opljačkano 2 milijarde maraka, od čega najmanje milijarda i po na teritoriji nadležnosti Okružnog tužilaštva u Bijeljini.

Tim kriminalcima iz tužilaštva, godinama zaštitu i podršku pruža SUDIJSKA MAFIJA, prikrivajući njihove zločine, krivična djela a takođe i komanda sudske policije, te vas sve skupa smatram najobičnijom bandom drumskih razbojnika kao i Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu u cjelini.
Jedinu dozu razumjevanja, imam prema običnim sudskim policajcima i administrativnom osoblju, koje ni o čemu ne odlučuje ali ću zato u narednim danima, lično da im objasnim kakva su banda tužioci, sudije, i komanda sudske policije sve do ministara i predsjednika mafijaškog bosa "mila ronhila".
Dosta je bilo vašeg terora BANDO FAŠISTIČKA...

PRILOG

Izjave sudske policije


Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902