utorak, 15. prosinca 2020.

ZLOČINCI U SLUŽBI MAFIJE, TERORA I SMRTI

Prethodnih mjeseci i godina sam više puta ne samo usmeno, nego i pismeno upozoravao komandu sudske policije da krši zakon i tražio da se poštuju odredbe Ustava, zakona i garantovana prava, što su isti izbjegavali a na kraju smišljeno pokušali da me ubiju, istovremeno me više puta opisujući kao psihički poremećenog narkomana, što mi sve daje puno pravo da ih tretirana kao najobičniju bandu...

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV TERORISTA IZ KOMANDE SUDSKE POLICIJE RS - OBRAZLOŽENJE :

ZLOČINCI U SLUŽBI MAFIJE, TERORA I SMRTI

Odgovornost sudske policije, kao i MUP-a je utoliko teža, što su 27.09.2018. osim protivpravnog izvršili i fizički napad na mene, ugrozili mi zdravlje i život i sve to pokušali da zataškaju i do današnjeg dana, prikrivaju imena nalogodavaca te ih do daljnjeg, tretiram kao najobičniju bandu i svakog njihovog službenika kao ubicu, pripadnika bande koja konstantno napada na moj život i moja prava, od čega ću se braniti pravom na nužnu odbranu, bilo kada i bilo gdje ako bilo ko od njih pokuša da mi ugrozi život, garantovana prava, slobode i pravne interese.
Koliki su to monstrumi u pitanju i na šta su sve spremni, (Završni čin u bijeljinskoj pravosudnoj drami) pokazuje i primjer kada su se pojavili pred nevinom ženskom osobom sa falsifikovanim nalogom sa ciljem da je odvedu u pripremljenu klopku i izvrše nelegalni abortus, poslije čega je jedva preživjela.
Prethodnih mjeseci i godina sam više puta ne samo usmeno, nego i pismeno upozoravao komandu sudske policije da krši zakon i tražio da se poštuju odredbe Ustava, zakona i garantovana prava, što su isti izbjegavali a na kraju smišljeno pokušali da me ubiju, istovremeno me više puta opisujući kao psihički poremećenog narkomana, što mi sve daje puno pravo da ih tretirana kao najobičniju bandu. Iz priloga "Dopis upozorenja komandi sudske policije 30.11.2020." vidljivo je da sam komandi poslao pismeno upozorernje koje su ignorisali i nastavili prikrivati zločince kojima služe a prilog "Dio pismenih obavještenja i upozorenja sudskoj policiji" pokazuje neke od desetina pismenih apela na komandu sudske policije da prekine sa bezakonjem i kriminalom, što je bilo beskorisno i imalo za rezultat sačinjavanje plana za moje ubistvo pošto su me doživljavali kao opasnost po sebe, jer sam razotkrio i javno opisivao njihovu ulogu u prikrivanju ubistva Ivone Bajo i švercu narkotika.
U već pomenutom sudskom postupku sam ih opisao kao terorističku organizaciju u rangu Gestapoa ili ustaške satnije, što je za prostor Republike Srpske nešto preciznija odrednica, koju većina stanovnika bolje razumije no ističem sada i svim pravosudnim organima, počev od Vrhovnog suda i Republičkog tužilaštva da sudsku policiju i MUP tretiram kao bandu u bilo kom trenutku i u bilo koje vrijeme a da to jesu, dokazao sam u nekoliko sudskih postupaka. Takvi kakvi jesu ne mogu asistirati pravosuđu, sve dok zločinci iz komande ne budu pohapšeni i na njihovo mjesto imenovani ljudi koji nemaju veze sa mafijom, kojih nadam se ima ako ne u trenutnom kadru, onda među nezaposlenima.
S obzirom da imam dokaze, kakve su sve laži, krivična djela i falsifikate činili tokom godina, nemam razloga da im vjerujem u budućnosti, šta god da kažu ili kakav god dokument da mi pokažu.
Sve to imajući u vidu da je sasvim legitimno pretpostaviti i da protiv mene bilo ko, podnese krivičnu prijavu, recimo čak da sam lično ja nezakonito i nelegitimno prisluškivao pripadnike visokog sudskog i tužilačkog vijeća i njihove razgovore sa sudijama te snimake dostavio novinarima.
To naravno nije istina ali je teoretski moguće i tužilac bi očekivano mogao zatražiti da se izjasnim po tom pitanju i upravo zbog toga skrećem pažnju da sudsku policiju i MUP, koji bi eventualno bili korišteni u takvim slučajevima, tretiram kao bandu, bez ikakvog legitimiteta a za šta su oni lično krivi te pozivam i sve druge časne i poštene građane da navedene terorističke organizacije ne priznaju kao legalne i da ih tretiraju kao okupatorske, zločinačke, fašističke trupe.
Posljednji aktuelni događaji koji pokazuju o kakvoj se monstruoznoj, brutalnoj, organizovanoj, terorističkoj mašineriji radi je upravo snimak prisluškivanja, pripadnika Visokog sudskog i tužilačkog vijeća, koji se pojavio u javnosti a kakav očito mogu načiniti samo pripadnici policijskih, paradržavnih, bezbjednosnih službi, koji godinama i mene prate, prisluškuju i pokušavaju ubiti, angažujući desetine doušnika i provokatora.
Kako sam već pomenuo, Visoko sudsko i tužilačko vijeće je smijenilo kriminalca Rajka Čolovića no ostali, koji su umiješani, pokušavaju na sve načine prikriti svoju odgovornost, prvenstveno načelnik Borovčanin Danko kao i njegov rođak i saučesnik, zločinac Luka Borovčanin, koji je lažirao nadležnost svog suda, iako za to nije imao zakonitu odluku Vrhovnog suda Republike Srpske.
Vezano za to skrećem pažnju na prilog "08.020-059-1550-18, branka malović za ministarstvo pravde" sačinjen 2 mjeseca prije napada na mene i pokušaja ubistva. Iz dokaza se vidi da je to odgovor Ministarstvu pravde na moje navodno obraćanje što je bila "zamka" za kriminalni klan koji me planirao ubiti a što ću kasnije pojasniti. U sadržaju se vidi da sud u Sokocu nema nikakvo rješenje o prenosu nadležnosti nego sve opravdavaju nezakonito na tome kako je navodno OJTIS, dobilo nadležnost a koji dokument se ne dostavlja. U oktobru 2018-te, sudija Malović se poslije intervencije VSTV-a izjašnjava da to navodno rješenje nema u spisu, nikada ga dakle nije ni vidjela a da li je znala kakav je plan likvidacije ili je obmanuta od strane Boravčanina, imaće priliku da posvjedoči.
Iako je kompletan tekst na 2 strane izuzetno bitan, sada skrećem pažnju samo na opis sa druge strane u kome kaže da su moje navodi o nelegalnim, montiranim predmetima i namjerama da se namamim na udaljenu teritoriju i likvidiram, "neosnovani, izmišljeni i plod mašte". Dva mjeseca kasnije, upravo se desilo tako kako sam opisivao da je plan. Mafija je lažirala nadležnost, zlopotrijebila i obmanula sudsku policiju da me odvuče na Sokolac te su me onda i ostavili tamo baš onako kako sam predvidio.
Greška sudije Malović je i u tome što je vjerovala da sam zaista ja poslao dopis ministarstvu pravde a sada prvi put otkrivam da to nije tačno nego je posljedica mog zahtjeva Vrhovnom sudu RS koji i sad prilažem "Zahtjev za informacije Vrhovnom sudu". U djelu obilježenom pravougaonikom je upravo identičan opis što ukazuje da su odgovorne i profesionalne osobe iz Vrhovnog suda RS, vidjevši da ne postoji predmet u kome sam stranka u postupku te me pismeno obavjestili, čime je postalo jasno da je nadležnost lažirana, odlučile da preko ministarstva pravde dobiju pismeno izjašnjenje koje će biti dragocjeno u krivičnom postupku protiv klana koji me je planirao ubiti.
S tim u vezi ističem da sam dokaz o lažiranju nadležnosti u OJTIS, dokument "RJT za OTIS iz predmeta T17 0 KT 0006630 15" pokazao sudiji Despenić Aleksandru u Bijeljini, (predmet "80 0 Pr 092159 17 Pr" dana 25.06.2018.) dokazavši mu time o kakvom se kriminalu radi te tražio da se to ne zavodi u spisu i zatraži kopija rješenja o prenosu nadležnosti iz Istočnog Sarajeva, sve sa ciljem da se krivci nikako ne mogu u budućnosti izgovarati na "slučajne greške". Tome je prisustvovao predstavnik MUP-a a "svjedočila" sudska policija, čime su prvi put shvatili da ne samo da znam sve o lažiranju nadležnosti, nego imam i pismene dokaze o tome na šta je reakcija bilo hitno pravljenje novog plana za likvidaciju, koji je pokušan da se realizuje 27.09.2018. Postupak "80 0 Pr 092159 17 Pr" je prekinut "do daljnjeg" jer MUP po običaju nije dostavio dokaze za drugu stranku u postupku a onda je MUP inicirao nastavak, tek 11.10.2018. pošto nisu uspjeli da me ubiju nekoliko dana ranije.
Prikrivajući detalje, imena i činjenica, umiješanih lica, prvenstveno onih koji su naredili da mi se ne ukaže hitna pomoć, komanda sudske policije, učestvuje u produženom krivičnom djelu, krši moja prava i ugrožava mi život, posebno imajući u vidu činjenicu na koju sam ih upozorio, da pokušaji mog ubistva i dalje traju, te prije nešto više od mjesec dana poslat je pripadnik terorističke grupe da mi dođe u dvorište i lupa na vrata više puta tokom nekoliko sati.
Da li je u torbi koju je nosio, imao oružje ili neki otrov, prilagođen trenutnim aktuelnim okolnostima sa lažnom "korona pandemijom" kada svakog političkog, poslovnog ili bilo kog drugog protivnika, mafija može otrovati na licu mjesta ili u u bolnici pa to proglasiti kao smrt od korone, nije sad ni bitno, koliko to da komanda sudske policije, svjesnim prikrivanjem imena umiješanih nalogodavaca, nastavlja da mi ugrožava život, omogućivši tim zločincima da zahvaljujući uticaju koji imaju, angažuju nove plaćene ubice ucjenjene predmetima, formiranim protiv njih ili koji su čak već u zatvoru, obećavajuć im brzu slobodu, ukoliko poslije slobodnog vikenda, izvrše likvidaciju i uklone neko ime iz "crne knjige" koju je sačinio mafijaški, fašistički, zločinački režim, Dodik Milorada, čiji je sastavni dio komanda sudske policije.
Da opisani napad na mene i neukazivanje hitne pomoći nisu slučajno izvedeni 27.09.2018. može se vidjeti iz priloga "Grupni čat 27.09.2017." što je zabilježeno istog datuma ali prethodne godine, kada sam imao izuzetno težak napad gušenja, toliko da nisam mogao govoriti i jedva disao. Učesnici čata su obavjestili i policiju što se može vidjeti iz sadržaja što i nije tako bitno, pošto se moje komunikacije redovno snimaju godinama. Skrećem samo pažnju da je taj čat, fejsbuk generisao od novijih ka starijim porukama te se dakle hronološki treba čitati od poslednjeg reda prema prvom. Oni koji su planirali ubistvo i naredili da mi se ne ukazuje medicinska pomoć su dakle vrlo dobro znali kakve tegobe imam u to doba godine i smišljeno išli na pokušaj da se ugušim prilikom transporta, što je dodatan razlog zbog čega ih komanda sudske policije krije. Ovaj dokaz je priložen i u pomenuti predmet "80 0 Pr 100636 18 Pr" suda u Bijeljini.
Znam da je malo vjerovatno da će se iko usuditi, trenutno u ovakvim okolnostima, pokrenuti istragu po ovoj prijavi ali će doći vrijeme, kada će biti pokrenuta i to vrlo brzo a da je opasnost po život svakog tužioca velika, svjedoče ne samo smrti pomenutih tužilaca iz Istočnog Sarajeva, nego i javna izjava ovih dana, predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog vijeća, poslije saznanja da se nelegalno prisluškuje da se ne osjeća bezbjedno i da me je život ugrožen , da ne želi završiti kao Jozo Leutar, što je još jedno 20 godina staro ubistvo, iza koga stoji ista mafija koju opisujem.
To je nesporno točno da se prisluškuju i članovi VSTV-a, sudije i okružni tužioci i s tim u vezi sam i poslao dopis "KO JE I ZBOG ČEGA ISPLANIRAO AFERU `POTKOVICA` PREDSJEDNIKU VSTV-A" kao dio obimnijeg materijala pod nazivom "Otvoreni fizički napadi zločinačke organizacije i prijetnje ubistvom na javnom mjestu" prije godinu i po u VSTV-e, gdje sam opisao, ko, kako i zašto, montira afere pripadnicima vijeća, odnosno da to čine upravo pripadnici ove terorističke organizacije, koristeći takozvane "bezbjednosne službe" i njihovu tehničku opremu sa ciljem prikupljanja materijala, pogodnog za ucjenjivanje bilo koga i posebno za pripreme likvidacija, svih oni koji im smetaju a ne mogu ih uplašiti na bilo koji drugi način.

PRILOZI

Zašto sudska policija štiti zločince
Zašto sudska policija štiti zločince - prilozi
Dopis upozorenja komandi sudske policije 30.11.2020.
Dio pismenih obavještenja i upozorenja sudskoj policiji
08.020-059-1550-18 branka malović za ministarstvo pravde
Zahtjev za informacije Vrhovnom sudu
Grupni čat 27.09.2017.

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
Zdenkobajo@gmail.com
065831902

LAŽNE PANDEMIJE PO VOZNOM REDU