ponedjeljak, 20. travnja 2020.

POLITIČARI, VIRUSI, NARKOTICI I TESTOVI

Pošto su uništili fabrike, banke, bolnice... opremili jedino policiju da brane njih i ono što su pokrali od naroda, taj recept su primjenili i ovaj put. U navodnoj "pandemiji" i u borbu protiv virusa su zatvorili građane u kućni pritvor, otežali im pristup bolnicama za bilo koju bolest kao uzrok a na "virus" poslali kordone naoružane dugim cjevima sa prstom na obaraču. NEVIĐENA GENIJALNOST, NEMA ŠTA...

POLITIČARI, VIRUSI, NARKOTICI I TESTOVI

U propratnom video prilogu, koji se sastoji iz 3 djela, pojavljuju se kao akteri prvo dva političara sa Balkana, čija imena suštinski nisu uopšte bitna jer su ovakvi skoro svi, ne samo ovdje nego u većini zemalja svijeta.
Oni su samo dobar ogledni primjer, pošto su kao manje bitni "igrači" na svjetskoj sceni i kao takvi neobaviješteni u početku sa svojim režimima a vezano za aktualne događaje oko virusa, prvo iznosili stavove da je u pitanju izmišljeni virus, odnosno najsmješniji te dijelili savjete građanima da idu u šhoping, upravo na lokacije koje su prema vijestima bile najviše pogođene zarazom.
Ali to se nije svidjelo njihovim šefovima, koji su ih i doveli na vlast te su im vrlo brzo skrenuli pažnju kako treba da se ponašaju a onda su oni promijenili ploču i zaveli zajedničkim snagama, najveći teror nad sopstvenim narodom, uveli zabrane kretanja i policijski čas pa čak i policijske dane, uz izvođenje naoružanih patrola na ulice, kakve praktično nisu viđene od drugog svjetskog rata.
Pošto su uništili fabrike, banke, bolnice... opremili jedino policiju da brane njih i ono što su pokrali od naroda, taj recept su primjenili i ovaj put. U navodnoj "pandemiji" i u borbu protiv virusa su zatvorili građane u kućni pritvor, otežali im pristup bolnicama za bilo koju bolest kao uzrok a na "virus" poslali kordone naoružane dugim cjevima sa prstom na obaraču. NEVIĐENA GENIJALNOST, NEMA ŠTA...
Onda su uslijedile drame i monodrame danima u kojima se navodno brinulo za zdravlje stanovništva, dijeli savjeti o distanciranju, ostajanju kod kuće, nošenju maski i rukavica što su i lično na svojim primjerima danima i nedeljama demonstrirali.
Sa druge strane, tih mjera i savjeta se uopšte nisu pridržavali, nego su potpuno suprotno, bukvalno 24 sata dnevno, obilazili zemlju uzduž i poprijeko, pri čemu su susretali na desetine saradnika i vjerovatno više stotina poltrona, čime su, da je opasnost od zaraze zaista postojala, mogli dovesti kompletan narod u katastrofu.
Možete biti potpuno sigurni, da je život političara zaista bio ugrožen, ne bi ih ni sa puškom mogli istjerati izvan kabineta, nego bi zauzeli prva mjesta u onom poznatom sefu o kome se od posljednjeg rata ispredaju priče.
Naravno da nije uopšte bilo potrebe da se lično sastaju jer su u danasnje vrijeme sve mogli da dogovore telefonom ili nekim drugim vidom elektronske komunikacije ali to nisu učinili, jer im nije ni bio bitan bilo kakav dogovor vezano za takozvanu pandemiju.
Morali su naravno, da se sastanu u "gluvoj sobi" a što je za one koji nisu upoznati, prostorija koja je specijalno pripremljena, zvučno izolovana u kojoj nema elektronskih, odnosno prislušnih uređaja i u koju se ulazi bez telefona.
Sve to naravno kao predostrožnost od prisluškivanja i snimanja razgovora, koji naravno treba da ostanu tajni, kako za narod tako i za njihove šefove sa svjetskog nivoa.
S obzirom da su zatvorene granice država i onemogućen im pristup bankama gdje sklonjen opljačkani novac, onda dobro dođe da se skokne makar do pobratima i bar neka sića podigne u tamošnjim bankama.
A helikopter baš dobro dođe kao zgodno sredstvo da bi se izbjegle carine i granični prelazi.
Što se same konferencije za medije tiče a koja je sadržana u prvom dijelu video priloga, može se čuti da nastavljaju sa savjetima građanima o opreznosti sa "opasnim" neprijateljem.
Međutim njih dvojica. ulaze jedan pored drugog, bez maski i bez rukavica, koje su reklamirali prethodnih dana i sedmica.
Svako ima pravo na sopstveno misljenje i neka bude oprezan, neka koristi sve mjere da bi se zaštitio ali mnogi od nas su uvjereni da je cijela priča oko virusa ranije isplanirana, smišljeno prenaduvana kako kod političara tako i medija, sve sa ciljem da se u pozadini toga obave neke druge mutne radnje.
U drugom djelu je jedan od dvojice ortaka, tokom gostovanja od skoro sat i po u kome je odgovarao na pitanja novinarke a ovaj isječak je sa samog kraja u kome se postavlja veoma neobično i nezgodno pitanje, koje je očigledno novinarka pripremila i čekala pogodan trenutak da ga postavi.
Pitanje je bilo da li se gospodin štiti, je li se testirao na prisustvo virusa i može se zaključiti da je dobro znala kako on to nije učinio te potom pita zbog čega nije.
Jedan od balkanskih vođa se začudo na jedno tako naizgled nevino pitanje vidno uznemirio i rekao da nije, nema potrebe da se testira, neće, sve u tom stilu, što se drastično razlikuje od savjeta narodu i globalne politike koja se vodi vezano za ove događaje.
Zbog čega je bilo više ovakvih sastanaka u vrijeme kad treba smanjiti kretanje i zašto nervoza oko testiranja, može se zaključiti iz trećeg djela u video prilogu.
U pitanju je isječak iz dvosatne emisije na internet video kanalu, gdje su se pominjale aktivnosti mafijaških grupa, vezano za pranje novca, šverca narkoticima, trgovinu oružjem i ljudima, te pozadini tog kriminala u šta su umiješani mnogi političari.
Jedna od tema je bila i proizvodnja narkotika, koji se dobija na monstruozan način i izjava da u stvari testovi iz Kine nisu uopšte namijenjeni za detektovanje virusa nego otkrivaju upravo taj narkotik.
Ako je to zaista istina a gospodin koji je izneo tu tvrdnju je veoma dobro informisan od strane obavještajnih službi najmoćnijih zemalja, onda je potpuno jasna nervoza ovdašnjih političara i izbjegavanje testiranja uprkos tome što je jedan od njih bio u kontaktima sa svojim kumom, koji je među prvima zaražen a takođe je nedavno objavljeno da je zaražen i jedan član njegove porodice.
I na kraju da rezimiramo kako se iz svega može zaključiti da su lokalni političari, debelo umiješani ne samo u obične kriminalne radnje i pljačku nad narodom, nego su povezani i sa najmonstruoznijim zločinima koje možete zamisliti.
Da li je to tako ili ne pokušajte sami da donesete zaključak pošto pogledate video prilog...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
Zdenkobajo@gmail.com
065831902