ponedjeljak, 30. prosinca 2019.

POLICIJA I RS U CJELINI SVE OTVORENIJE POKAZUJU SVOJE ZLOČINAČKO LICE

Primjer razbojništva MUP-a i Republike Srpske je kada su 22.05.2019. poslali plaćenika u civilu da me pred više službenika fizički napadne i prijeti ubistvom direktno u zgradi PU Bijeljina a da su to uobičajene metode zločinaca, vidi se u tekstu "Vukelic ubistvo" gdje je u vrijeme, dok je još bio živ u medijima i na video snimcima, opisivao kako su mu prijetili u policiji a potom su ga raznijeli eksplozivom ispred zgrade MUP-a u Banjaluci...

OSNOVNOM SUDU U BIJELJINI

Predmet : 80 0 Pr 100636 18 Pr
PORUČUJEM SVIM UČESNICIMA U POSTUPKU DA JE OVAJ NEZAKONITI RAZBOJNIČKI NAPAD IMAO ZA CILJ MOJU LIKVIDACIJU I SVAKOGA KO U BUDUĆNOSTI NAPADNE NA BILO KOJE MOJE PRAVO ILI IZVRŠI KRIVIČNO DJELO - RADNJU, KOJOM POMAŽE PRIPADNICIMA MAFIJE, TRETIRAĆU KAO SAUČESNIKA NE SAMO U TOME NEGO I SVIM DRUGIM KRIVIČNIM DJELIMA KOJI SU PRETHODILI, POČEV OD UBISTVA IVONE BAJO.
Na osnovu člana "Nužna odbrana" iz KZRS, stav "(2) Nužna je ona odbrana koja je neophodno potrebna da se od svog dobra ili od dobra drugog odbije istovremeni ili neposredno predstojeći protivpravni napad" te prava garantovanim Ustavom RS, i zakonima, ukazujem na činjenicu da je odavno u toku protivpravni napad na mene od strane MAFIJAŠKOG KLANA a u čemu im podršku pružaju SVE takozvane institucije, te ističem i dostavljam javni tekst:

POLICIJA I RS U CJELINI SVE OTVORENIJE POKAZUJU SVOJE ZLOČINAČKO LICE

Već sam dostavio jedan mali dio materijala koji pokazuje da Republika Srpska nema nikakav legitimitet, pošto je u prošlosti izvršen državni udar i na vlast nasilno dovedeni najgori zločinci i kriminalci, odnosno ratni profiteri koji su potom narednih godina nastavili da pljačkaju i ubijaju nevine građane.
NAPOMINJEM DA VEĆ IMAM DOVOLJNO DOKAZA O LAŽIRANJU NADLEŽNOSTI NENADLEŽNIH ORGANA I FALSIFIKOVANJU DOKUMENTACIJE OD STRANE MUP-A NA DAN 27.09.2018. TE JE VEĆINA OVDE PRILOŽENIH DOKAZA NAMJENJENA DA POKAŽE ORGANIZOVANI KRIMINAL I MAFIJAŠKE METODE PRIPADNIKA RS I POLICIJE PRIJE SVEGA...
Osim dvojice zločinaca koje sam posebno istakao, Dragana Lukača i Milorada Dodika s obzirom da su na najuticajnim pozicijama u institucijama Republike Srpske, postoji kao i u Federaciji na hiljade kriminalaca, ratnih zločinaca i plaćenih ubica koji su mobilisani i angažovani da na svaki način brane mafijaški sistem kome pripadaju.
Posljednji primjer brutalne demonstracije sile i gestapovskih metoda se desio 29.09.2019. kada je prilikom takozvanih "službenih radnji" došlo do više slučajeva neviđene bahatosti i maltretiranja građana o čemu ima više tekstova sa detaljima a ovdje izdvajam i prilažem prilog "Policajac udario aktivistu Stefana Blagića".
Osim što se radi o osobi koja javno ističe kriminal pripadnika režima on je i autor članaka na jednom portalu što posebno nervira mafijaški klan.
S obzirom da ja već godinama, uprkos bezbrojnim prijetnjama, javno objavljujn na internetu detalje o kriminalu režimskih zločinaca, povezujem to sa prilogom "Dodikova prijetnja 19.01.2018." preko mejla upućenog u Švajcarsku sa zahtjevom da se suspenduje moja domena "pravda-istina".
Taj mejl koji su dobili u Švajcarskoj mi je proslijeđen a već od februara, počinju da se izdaju naredbe nenadležnih organa i šalje sudska policija u kasnim noćnim satima, mnogo prije izlaska sunca, da mi lupa na vrata i odvede me, kako bi me usput negdje ubili a da za to ne ostane nikakav trag.
Prethodno je javno šef mafije dodik milorad objelodanio formiranje "CRNE KNJIGE" što je rezultiralo desetinama likvidacija i stanju koje danas imamo.
Istovremeno, pripadnici mafije me opisuju kao psihopatu, cinkaroša i čak kao "ustašu" i stranog plaćenika da bi motivisali što veći broj svojih plaćenih ubica. Kolika je to gnusna laž pokazuje i "Odlikovanje" koje sam dobio od prvog predsjednika RS za izlaganje sopstvenog života opasnosti, prilikom spasavanja pripadnika srpske vojske u vrijeme kada je sadašnji predsjednik švercovao robu i oružje a ministar takozvanog MUP-a, ubijao srbe a muslimane slao na klanje.
Drugi primjer je razbojnički napad MUP-a i Republike Srpske kada su 22.05.2019. poslali plaćenika u civilu da me pred više službenika fizički napadne i prijeti ubistvom direktno u zgradi PU Bijeljina a da su to uobičajene metode zločinaca, vidi se u tekstu "Vukelic ubistvo" gdje je u vrijeme, dok je još bio živ u medijima i na video snimcima, opisivao kako su mu prijetili u policiji a potom su ga raznijeli eksplozivom ispred zgrade MUP-a u Banjaluci.
Članak "Zapaljen audi šefa Kluba poslanika DNS" pokazuje da se desio jedan uslovno rečeno manji teroristički akt na području Istočnog Sarajeva a sutradan 26.12.2017. sam prema planu mafije, trebao doći na izjašnjenje poslije nezakonitog poziva kriminalca Luke Borovčanina.
Nema nikakve sumnje da policija ima obilje razrađenih šema, kako nekoga ubiti a ovdje ne bi bilo nikakvih problema da neki "zalutali metak" pogodi mene, prilikom "intervencije policije" i bjekstva onih koji su zapalili automobil ili čak da me direktno policija ubije kao "nepoznato lice" i "osumnjičenog" pošto sam kako bi naveli u izvještaju "napao" policajce ili "bježao" što im po običaju nije uopšte teško da slažu.
Članak "Završni čin u bijeljinskoj pravosudnoj drami" pokazuje kako se zloupotrebljava službena uniforma za pripremljene zločine a potpuno isti slučaj se desio i u ovom postupku kada su pripadnici mafijaškog klana, lažirali nadležnost i otvorili nezakonite predmete protiv mene sa isključivim ciljem da me ubiju.
Već sam dostavio obdukcioni nalaz iz koga se vidi da je moj otac ugušen prilikom transporta iz trovačice UKC Banjaluka gdje su ga tretirali kao zamorca eksperimentalnim lijekovima a moguće i smišljeno otrovali a posebno ističem da je i osmogodišnja djevojčica ćerka moje sestre Ivona Bajo, ubijena i ugušila se sopstvenom krvlju dok su kriminalci iz Republike Srpske švercovali narkotike i potrudili se da pobjegnu što prije sa lica mjesta umjesto da hitno pruže pomoć smrtno ranjenoj djevojčici koja bi možda u tom slučaju i preživjela.
Umjesto toga, zločinci su skinuli sa ubijenog djeteta materijalni dokaz ubistva i oprali ga benzinom te sakrili dječji ruksak iz svih istražnih radnji, (Ručni rad policije i tužilaštva - dokaz ubistva) kako bi prikrili i ubistvo i krijumčarenje u zločinačku Bobar grupu.
Zahtijevam od suda da u nastavku postupka, predoči svim svjedocima fotografije materijalnog dokaza ubistva i ubijene djevojčice, (Ručni rad republike srpske - ubijena djevojčica) kako bi bili svjesni ko su zločinci čije su naredbe izvršavali i koji su od njih tražili da falsifikuju dokumentaciju, odnosno saučestvuju u pripremi mog ubistva i naravno prikrivanju zločina nad ubijenom djevojčicom.
Godinama sam tražio od mafijaškog MUP-a da se izjasni o materijalnom dokazu ubistva i imenima odgovornih službenika što su uporno odbijali i na kraju poslali plaćenika da me napadne ali me to dodatno motivisalo te sam otkrio imena najodgovornijih kriminalaca, (Potpisi i imena najodgovornijih zločinaca) a to su Stanko Stanišić, Marković Dragoslav i Siniša Vrućinić iz policije, te Danica Stjepanović iz tužilaštva u Bijeljini.
Naravno da je spisak zločinaca mnogo širi a čine ga prije svega Novak Kovačević, kompletna uprava policijska u Bijeljini, Danko Borovčanin a nedavno su se razotkrili i saučesnici iz istočnog Sarajeva, Rajko Čolović i Luka Borovčanin.
I na kraju, prilažem "Materijal predviđen za dokazni postupak 02.09.2019." od 7 dokumenata, koji sam bio pripremio za prezentovanje svjedocima prilikom ispitivanja za sud i predstavnika policije a za sebe sam odštampao novi i dopunio nekim drugim dokumentima s obzirom da sam od suda dobio primjerke gdje se jasno vide imena i falsifikati.
Ovaj materijal gdje su imena zatamnjena sam dobio poslije pismenog zahtjeva MUP-u a nakon više bezuspješnih pokušaja da dokumente dobijem od policijske stanice Bijeljina II.
Njime se dokazuje i njihova laž da sam "odbio" primiti dokumentaciju jer nema nikakvog razloga da kriju svoja imena a osim toga, potpuno je jasno da dokumenti nisu ni bili popunjeni, nego su me hitno transportovali timu za likvidaciju koji je čekao pa materijal naknadno popunjavali i falsifikovali.
Iz ovog kompleta, sada posebno ističem obrazac o pravima lica lišenog slobode a koja prava mi naravno nisu ni saopštena no što je najbitnije, vezano za medicinsku pomoć, ne postoji potpis nijednog od 4 predviđena lica te je potpuno jasno da je policija svjesno prekršila zakonom predviđene dužnosti i obaveze te smišljeno transportovala na udaljenu teritoriju, pošto su prethodno lažirali nadležnost a sve sa ciljem da što prije budem izbačen na ulicu kao meta timu za likvidaciju koji je čekao.
Tu su i krunski dokazi lažiranja i montiranja predmeta u nenadležnim organima, dokumenti RTRS i Vrhovnog suda. Dokaz od RTRS sam pokazao sudiji Despenić Aleksandru u predmetu 80 0 Pr 092159 17 Pr još 25.06.2018. što je vidio i predstavnik MUP-a i zatražio da se sudskom naredbom pribavi spis iz OJTIS što su oni odbili da učine. Pošto MUP ni tada nije poštovao zakon i nije dostavio dokaze, sudija je postupak odložio i naložio im da dostave materijal.
Predstavnik policije je to naravno prenio šefovima te su shvativši da sam razotkrio njihov plan odustali od postupka i koncentrisali se na pripreme za moje ubistvo što je pokušano upravo 27.09.2018. a kada ni to nije uspjelo i nakon što sam pismeno zahtijevao dokumentaciju vezanu za hapšenje, sačinjava se "izvještaj o prekršaju" i "Zahtjev za pokretanje ovog postupka" te traži nastavak u predmetu 80 0 Pr 092159 17 Pr.
Važno je istaći da su službenici policije koji rade u jednom a imaju boravište ili su rođeni u drugom entitetu kao Nešković i njegov prijatelj M.S za koga sumnjam da me je napao, idealni za prenos i transportovanje krijumčarene robe poput narkotika, prilikom svakodnevnih ili sedmičnih putovanja.
Poziv drugi po 80 0 Pr 092159 17 Pr, sačinjen je 12.10.2018. što je isti dan kada je napisan i "Zahtjev za PPP 15-01-3-211-30-1619-18" za ovaj postupak, dok je "izvještaj sačinjen dan ranije, nakon što je PU Bijeljina zaprimila moj zahtjev i zatražila izjašnjenje komande PS Bijeljina II. Sve ovo pokazuje i da je prije svega komandir Nešković imao interese da planski saučestvuje u pripremama za likvidaciju 27.09.2018. skupa sa Borovčaninom a iz OJT Bijeljina je po podacima koje imam učestvovao Gruhonjić Muhamed te su u sadejstvu sa Dejanom Minićem i provokatorom organizovali akciju misleći da ja toga nisam svjestan.
Naprotiv još mnogo ranije sam rekao sestri i nekim prijateljima o čemu se radi a sve režimske doušnike koji su angaživani sam razatkrio i inicijale nekih od njih objavio na internetu pa čak dostavio na mejl suda u Bijeljini. Kompletan događaj 27.09.2018. je snimljen audio, telefonom koji su mi oduzeli i cjelo vrijeme je bio u posjedu službenika koji su bili na 1 metar od mene te mi je vraćen na Sokocu. Na žalost, baterija je bila pri kraju pa nisam snimio presretanje od strane NN lica u trenutku kada sam išao prema autobuskoj stanici.
Tu osobu nikad ranije nisam sreo a po razvoju događaja kasnije i liku koji sam zapamtio, postoji mogućnost da je isti ubijen zbog propusta prilikom pokušaja likvidacije 27.09.2018. i neispunjavanja naloga mafijaškog klana, (što sam saopštio samo svojoj sestri) a sa obzirom da nisam fotografisao događaj i ne mogu biti siguran, neću ni navoditi o kome se eventualno radi...

PRILOZI

Policajac udario aktivistu Stefana Blagića
Dodikova prijetnja 19.01.2018.
Odlikovanje
Vukelic ubistvo
Zapaljen audi šefa Kluba poslanika DNS

Završni čin u bijeljinskoj pravosudnoj drami
Ručni rad policije i tužilaštva - dokaz ubistva
Potpisi i imena najodgovornijih zločinaca
Materijal predviđen za dokazni postupak 02.09.2019.

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902
Zdenkobajo@gmail.com