petak, 24. svibnja 2019.

ZAHTJEVI REŽIMSKOJ TERORISTIČKOJ ZLOČINAČKOJ ORGANIZACIJI


Kompletan mafijaški režim godinama prikriva ubistvo osmogodišnje djevojčice Ivone Bajo, koje se desilo prilikom krijumčarenja u Bobar grupu. Tužilaštvo koje je saučesnik u tome se pismeno izjasnilo da "NEMA SAZNANJA" o materijalnom dokazu ubistva jer kako kažu "policija to nije navela".
MUP sa druge strane uporno izbjegava dati odgovor i otkriti ko je službenik koji je potpisao dokument. Stoga 22.05.2019. idem sa ovim zahtjevima u CJB Bijeljina i neću se vratiti dok ne počnu raditi ono što moraju i za što ih narod plaća. Ovaj članak zakazujem da automatski bude objavljen 24.05.2018. u 00:00 za slučaj da me mafija koja je to i ranije pokušavala, ubije u policijskoj stanici, po ustaljenoj "zadesnoj" šemi...

ZAHTJEVI REŽIMSKOJ TERORISTIČKOJ ZLOČINAČKOJ ORGANIZACIJI

MUPU REPUBLIKE SRPSKE - CJB BIJELJINA

ZAHTJEVI

- ODGOVARANJE ODMAH, NA ZAHTJEVE OD 29.01.2018. I 04.03.2011.
- TRENUTNO PREDUZIMANJE SVIH ZAKONOM OBAVEZNIH RADNJI DA SE USTANOVI KO SU ODGOVORNI ZA UKLANJANJE MATERIJALNOG DOKAZA UBISTVA SA UBIJENE DJEVOJČICE IVONE BAJO, (DJEČJEG RUKSAKA) 23.07.2009 O ČEMU SAM VIŠE PUTA OBAVJEŠTAVAO MUP.
- TRENUTNO PREDUZIMANJE SVIH ZAKONOM OBAVEZNIH RADNJI DA SE USTANOVI ZAŠTO JE IZVRŠENO PRANJE KAIŠA HEMIJSKIM SREDSTVOM, KAKO JE DOŠLO DO DVOSTRUKOG PRESJECANJA KAIŠA, GDJE JE I ZAŠTO NESTAO DIO KAIŠA I KO JE ODGOVORAN ŠTO O TOME NIJE OBAVJEŠTENO TUŽILAŠTVO.
- O "PRONALASKU" NOVOG DOKAZA, (DJEČJEG RUKSAKA, DVOSTRUKO PRESJEČENOG KAIŠA, OPRANOG HEMIJSKIM SREDSTVOM) KOJI UKAZUJE DA JE PREDMET KOJI JE PRESJEKAO KAIŠ, UBIO I DJEVOJČICU IVONU BAJO A NE ŽICA SA BICIKLA ODMAH OBAVJESTITI TUŽILAŠTVO I MEDIJE.
- DA MI SE OMOGUĆI PODNOŠENJE USMENE PRIJAVE MUPU O POKUŠAJU MOG UBISTVA I VIŠE DRUGIH KRIVIČNIH DJELA OD STRANE PRIPADNIKA MUP-A, SUDSKE POLICIJE IZ BIJELJINE, TE PRIPADNIKA TUŽILAŠTVA I SUDA SA PODRUČJA ISTOČNOG SARAJEVA ZA LAŽIRANJE NADLEŽNOSTI I POKRETANJE PREDMETA PROTIV MENE UZ POKUŠAJ FALSIFIKOVANJA I PREVARE.
- TRENUTNU I POPTUNU SARADNJU SA PORODICOM UBIJENE DJEVOJČICE IVONE BAJO I GRAĐANIMA PRILIKOM OBAVLJANJA SLUŽBENIH I ISTRAŽNIH RADNJI.

Obrazac o pravima je lažiran, odnosno nisu mi saopštena nikakva prava a što se posebno vidi u rubrici o medicinskoj pomoći, gdje nema ni potpisa službenika niti dvojice svjedoka a ni rukovodioca. Iako su imena na svim zapisnicima zatamnjena, uspio sam ih pronaći na internetu.
Zanimljivo je da se službenik koji je sastavio dokument, pojavio oko 5 minuta po mom dolasku u policijsku stanicu, očito po nečijem pozivu što im nije bilo pametno pošto sam javno pred prisutnima razotkrio njihove laži i udio u pripremi za pokušaj likvidacije. S obzirom da je MUP nastavio sa prikrivanjem zločina, pozvao sam formalno broj 122 za intervenciju policijske patrole kako bih imao dokaz o tome.
Na narednoj slici su kako se tada predstavio zamjenik i komandir PS Bijeljina II, Panić i Nešković, koji odbijaju otkriti po čijem su nalogu odbili pozvati hitnu pomoć koju sam tražio a na šta su i zakonom obavezni.
U policijskoj stanici sam se zadržao oko dva sata, (11 - 13) kada mi je saopšteno da će načelnik kriminalističke policije doći u ponedjeljak iz Banjaluke a prethodno se pojavio neki uobraženko u civilu koji je pokušao da me na silu izbaci iz zgrade gurajući me objema rukama, psujući i prijeteći da će me prebiti te da više ne dolazim. Pošto se takvih bitangi ne plašim, odmah sam se vratio nazad i tražio od službenika da reaguju na ovaj napad i sačine zapisnik te tražio da mi otkriju njegovo ime. Nisu to naravno učinili ali zanimljivo je da su gledali sa strahom te je očito da se radilo o nekom moćnom tipu iz mafije koja je privatizovala policiju. Na internetu među prijateljima komandira Neškovića sam pronašao fotografije bahatog tipa koje su skoro sto posto njegove ali pošto nisam dobio tačno ime, za sada objavljujem samo inicijale.
Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902
zdenkobajo@gmail.com