nedjelja, 24. veljače 2019.

OGROMAN STRAH VLADA MEĐU KRIMINALCIMA IZ SREDINE MAFIJAŠKE PIRAMIDE ZLA

U samom vrhu režima, pošto su već odlučili da žrtvuju dvojicu službenika na nižim položajima strukture moći a sa druge strane svjesni da to nije dovelo do rezultata koji su očekivali, sada sve više razmatraju opciju da žrtvuju i neke više službenike, kako bi spasili sebe...

OGROMAN STRAH VLADA MEĐU KRIMINALCIMA IZ SREDINE MAFIJAŠKE PIRAMIDE ZLA

U takozvanom MUP-u i vrhu režima koji je umješan u veliki broj zločina, pljački i ubistava a posebno u likvidaciju i prekrivanje dokaza ubistva Davida Dragičevića, došlo je do velikog raskola.
Već je podignuta optužnica protiv dvojice policijskih službenika za prikrivanje ili uništavanje materijalnog dokaza ubistva iako suštinski pomenuti službenici nemaju baš mnogo veze sa tim.
Njima nadređene osobe koje su formalno kontrolisale situaciju i istragu su do sada bile sakrivane i sklanjane od odgovornosti. Ali krivci vrlo dobro znaju, koliko su zla počinili i znaju da optuženi službenici nemaju nikakvog razloga da ćute i prikrivaju ih pa da dobiju teške zatvorske kazne a sa druge strane, znaju za odgovorne ne samo u ovom ubistvu, nego i u drugim brojnim zločinima koje je prikrio mafijaški režim.
U samom vrhu tog režima, pošto su već odlučili da žrtvuju tu dvojicu službenika na nižim položajima strukture moći a sa druge strane svjesni da to nije dovelo do rezultata koji su očekivali, sada sve više razmatraju opciju da žrtvuju i neke više službenike, kako bi spasili sebe.
A to sve onda, dodatno komplikuje situaciju jer i ti njihovi saradnici na višim pozicijama to dobro znaju pa je u igri najrealnija opcija da te karike koje povezuje službenike na nižim nivoima sa vrhom mafijaškog režima budu prekinute, odnosno da dođe do novih likvidacija ili kako se to moderno kaže u policiji do novih "zadesnih" smrti.
Sve je izvjesnije da će vrhovni šefovi mafije u narednim danima ili najdalje narednih mjeseci, naložiti egzekucije svih svjedoka koji su direktno povezani sa njima a znaju detalje o zajedničkim zločinima.
Jedan dio ubistava bi se predstavio kao "zadesne" ili čak prirodne smrti a u krajnjoj nuždi biće izvršene klasične likvidacije za koje će mafijaški režim optužiti pripadnike građanskih pokreta, koji samo traže poštovanje zakona i pravdu za sve nevine žrtve.
E sad, vi iz sredine mafijaške piramide :
Možete i dalje gledati prema građanima koji šetaju, traže pravu i poštovanje zakona ili da pripazite šta vam rade oni iza leđa, oni iznad vas.
Jer u igri je i opcija da svi one koji budu žrtvovani od strane vrha režima, budu potom optuženi za otmicu i ubistvo a da su stradali prilikom "pružanja otpora" pripadnicima specijalne policije koji su poslati da ih uhapse.
LAKU VAM NOĆ I SANJAJTE MIRNE SNOVE...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902