četvrtak, 2. studenoga 2017.

FALSIFIKATI SUDIJE SEKULIĆ

OVO JE MALI PRIMJER NA ŠTA SU SPREMNE SUDIJE DA BI PRIKRILE PLJAČKE REŽIMSKIH TAJKUNA I UBISTVO OSMOGODIŠNJE DJEVOJČICI PRILIKOM KRIJUMČARENJA. IZ ODGOVORA KOJI JE TAKOĐE DOKUMENT SUDA VIDI SE DA SE U ZAPISNICIMA I PRESUDAMA FALSIFIKUJE ČINJENIČNO STANJE I IZMIŠLJA NEPOSTOJEĆA DOKUMENTACIJA SA CILJEM DA SE NAŠTETI GRAĐANIMA A NARAVNO ZAŠTITI MAFIJA...

FALSIFIKATI SUDIJE SEKULIĆ

OSNOVNOM SUDU BIJELJINA


PREDMET: Zahtjev za pristup informacijama iz

                       nadležnosti Osnovnog suda Bijeljina

Po predmetu : 80 1 Pr 082502 17 Pr



                     Molim Vas da mi u skladu sa članom 14. stav 2. Zakona o slobodi pristupa informacijama ("Službeni glasnik RS", broj 20/01), odobrite pristup informaciji iz nadležnosti Osnovnog suda Bijeljina, te da mi dostavite:



1)    Kopiju „pismenog nalaza i mišljenjakoja se pominje u prvom pasusu druge strane Zapisnika sa pretresa 80 1 Pr 082502 17 Pr od 28.07.2017.


2)    Kopiju podneska ovlaštenog organa od 14.07.2017.

3)    Dokumenat SU/SP-3-331/10 od 24.04.2017.

4)    Dopis suda OCSP u Bijeljini od 21.04.2017.



OBRAZLOŽENJE



Svi dokumenti koje tražim imaju svoju važnost ali posebno pismeni “NALAZ I MIŠLJENJE” prije svega što takvo vještačenje, ekspertizu ili šta već nikada nisam dobio a u zapisniku stoji citiram: Sud konstatuje da je u spis suda uložen pismeni nalaz i mišljenje te da je isti uredno uručen strankama u postupku (konstatuje se da je sud uručio jedan primjerak pismenog nalaza i mišljenja okrivljenom na usmenom pretresu).”

Sam naziv asocira na nekakvo vještačenje o čemu ja nemam nikakvih podataka osim ako se ne radi o stručnom mišljenjuneuropsihijatraBorovčanin Danka koji je poznat po svojim odokativnim metodama, procjena psihičkog stanja.

U svakom slučaju taj dokument nisam dobio što mogu potvrditi i osobe koje su bile prisutne kao javnost a zapisnik ne potpisujem jer ne odgovara stvarnom stanju.

Sudiji Sekulić zahvaljujem na mogućnosti da uz pomoć video snimaka mogu dokazati SMIŠLJENE LAŽI svjedoka odnosno onih koji su sačinili zabilješku.

Analizom snimaka i njihovih izjava i sama sudija će se uvjeriti u isto a ja ću protiv njih preduzeti radnje predviđene relevantnim članom KZRS.



Bijeljina, _____________2010.godine                             Podnosilac zahtjeva
 
Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902
IZ ODGOVORA SUDA MOŽE SE VIDJETI DA JE "DOKAZ" ODNOSNO DOKUMENT, KOJI JE NAVEDEN U ZAPISNIKU IZMIŠLJEN. SRAMOTA I ZA SUD I ZA SUDIJU...