utorak, 26. srpnja 2016.

DRŽAVA SMIŠLJENO LAŽNO OPTUŽUJE GRAĐANE

Radi se o smišljenom organizovanom kriminalu, šablonskoj šemi mafijaškog režima poslije kakve je nakon potpuno iste lažne prijave i identičnog tretmana raznesen eksplozivom ispred zgrade MUP-a u Banjaluci Vukelić Milan...

DRŽAVA SMIŠLJENO LAŽNO OPTUŽUJE GRAĐANE

MINISTARSTVU UNUTRAŠNJIH POSLOVA REPUBLIKE SRPSKE

Veza: Zahtjev za pretres stana 10-02/3-1-230-236/10 od 19.03.2010.
Trenutno je u toku parnica po mojoj tužbi protiv RS, za nanesenu nematerijalnu štetu po više osnova od čega je jedan lažna prijava za "Ugrožavanje" sigurnosti" na osnovu koje je i načinjen navedeni zahtjev te potom odnesen računar a podaci koje je sadržavao su poslije oko 9 mjeseci držanja u posjedu RS, nestali...
Odgovornost RS je nesporna zbog toga što je:
A) MUP PODNEO ZAHTJEV BEZ NAVOĐENJA IJEDNE RIJEČI IZ KOJE "PROIZILAZE OZBILJNE PRIJETNJE" PO ŽIVOT I TIJELO BILO KOGA
B) OT BIJELJINA JE TAKAV NEARGUMENTOVAN ZAHTIJEV POTVRDILO I ODOBRILO
C) OKRUŽNI SUD JE IZDAO NAREDBU ZA PRETRES IAKO NIJE BILO NE SAMO DOKAZA NEGO NI SUMNJE DA JE NAPISANA ILI IZGOVORENA IJEDNA PRIJETEĆE RIJEČ SA MOJE STRANE BILO KOME.

Dakle radi se o smišljenom organizovanom kriminalu, šablonskoj šemi mafijaškog režima poslije kakve je nakon potpuno iste lažne prijave i identičnog tretmana raznesen eksplozivom ispred zgrade MUP-a u Banjaluci Vukelić Milan.
Prema saznanjima koje imam od inspektora CJB Bijeljina i pismenim informacijama od RTRS-e ("IT-44/15 12.01.2016." gdje RTRS-e jasno navodi da je službeno postupao iz OT Bijina samo g. Muris Šabić), prijavu su podnijela dva lica u svojstvu građana a što bi oslobodilo odgovornosti RS za prve dvije faze ovog nezakonitog postupka i to:
I) SAČINJAVANJE PLANA OD STRANE VIŠE LICA DA MI SE NANESE ŠTETA LAŽNOM PRIJAVOM
II) REALIZACIJA TOG PLANA OD STRANE DVA LICA
Ako su naprotiv pomenuta lica nastupali službeno onda je RS odgovorna sa kompletan događaj odnosno RS je sačinila plan da mi nanese štetu i potom ga sprovela. Stoga u skladu sa ZOSPI-a, za potrebe zaštite svojih prava pred sudovima, zahtijevam od MUP-a koji je zaprimio i evidentirao ovu lažnu prijavu da me pismeno obavjesti i dostavi podatke o sledećem:
1) DA LI SU OSOBE GRUHONJIĆ MUHAMED I DEBELJEVIĆ MILORAD PODNIJELI PRIJAVU ZA "UGROŽAVANJE SIGURNOSTI" KAO GRAĐANI ILI SLUŽBENO KAO PREDSTAVNICI REPUBLIKE SRPSKE ???
2) AKO SU NAVEDENE OSOBE POSTUPALE SLUŽBENO ZAHTIJEVAM KOPIJE SVIH DOKUMENATA SA NJIHOVIM POTPISIMA...


NA OVAJ ZAHTJEV NIJE BILO NIKAKVOG ODGOVORA JER JE POLICIJA KLASIČNA RAZBOJNIČKA BANDA U SLUŽBI MAFIJE KAO I TUŽILAŠTVA UOSTALOM...
Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902