subota, 18. lipnja 2016.

ZAHTJEV SP PO NAREDBI

Republika Srpsla je najobičnija LOPOVSKA FAŠISTIČKA BANDA a njena udarna pesnica zla je BANDA PLAĆENIH UBICA, OT Bijeljina, odgovorna za prikrivanje pljačke preko BIB i Bobar banke u iznosu od najmanje milijardu i po maraka.
Dana 06.06.2016. saopšteno mi je od strane sudske policije, (Jelačić Srebrenko i Mičić Zoran) da je sudska policija dobila usmenu naredbu da uopšte više ne obavještava tužilaštvo o mojim zahtjevima da dostavim i predočim dokaze teških krivičnih djela i da nadležni objasne zašto je oštećenje materijalnog dokaza skrivano 6 godina. Izjavili su, citiram sudske policajce: "da ih moji dolasci uznemiravaju i da me nikada neće primiti" odnosno ne žele da prihvate ni da vide dokaze krivičnih dijela koje imam. Radi se prvenstveno o dječjem ruksaku, materijalnom dokazu, koji je skinut sa ubijene djevojčice Ivone Bajo i sakriven kako bi se to ubistvo predstavilo kao nesrećan slučaj, potom da bi se prikrilo krijumčarenje i naravno da bi se nastavila nesmetano pljačka stotina miliona maraka preko Bobar grupe.
Svi oni koji hoće miran život bez stresa i uznemiravanja neka napuste sudsku policiju, tužilaštva i sudove pa neka okopavaju kukuruze u Semberskim njivama ili čuvaju ovce po planinama ako iko ima povjerenja, da im prepusti taj odgovoran posao...

SUDSKOJ POLICIJI REPUBLIKE SRPSKE

ZAHTJEV SP PO NAREDBI

1: Zahtjevam od sudske policije da mi uruči pismeno rješenje o zabrani pristupa u OT Bijeljina ili da sačine zabilješku o tome i predaju mi kopiju ili da prekinu sa podrškom ovom mafijaškom fašističkom režimu.

OBRAZLOŽENJE
Na okolnosti primopredaje pisanih dokumenata o postojanju naredbe zahtijevaću kratak usmeni razgovor sa Načelnikom ili zamjenikom SP U Bijeljini koji ponovo "nikada nisu u zgradi" a ako to isti budu odbijali lično ću objašnjavati svakom sudskom policajcu koji bude na dužnosti šta se prikriva i kakva je uloga njihove komande u kriminalu.
Dana 06.06.2016. saopšteno mi je od strane sudske policije, (Jelačić Srebrenko i Mičić Zoran) da je sudska policija dobila usmenu naredbu da uopšte više ne obavještava tužilaštvo o mojim zahtjevima da dostavim i predočim dokaze teških krivičnih djela i da nadležni objasne zašto je oštećenje materijalnog dokaza skrivano 6 godina.
Izjavili su, citiram sudske policajce: "da ih moji dolasci uznemiravaju i da me nikada neće primiti" odnosno ne žele da prihvate ni da vide dokaze krivičnih dijela koje imam.
Radi se prvenstveno o dječjem ruksaku, materijalnom dokazu, koji je skinut sa ubijene djevojčice Ivone Bajo i sakriven kako bi se to ubistvo predstavilo kao nesrećan slučaj, potom da bi se prikrilo krijumčarenje i naravno da bi se nastavila nesmetano pljačka stotina miliona maraka preko Bobar grupe.

Materijalni dokaz naravno ne mogu slati ali mogu fotografije u prilogu "Dokazni predmeti" čiju vjerodostojnost potvrđuje drugi prilog "Zapisnik o predaji predmeta 080-0-Su-15-000 011(-128)". Taj dokaz su naravno smišljeno prikrili upravo pripadnici Okružnog tužilaštva u Bijeljini i na sve načine pokušavaju izbjeći krivičnu odgovornost za sve zločine koje su počinili.
Ako banda iz OT Bijeljina misli da će me zaustaviti svojim fašističkim naredbama kojima brani opljačkane milijarde, grdno se vara. Narednih dana će odjekivati imena tih kriminalaca ispred zgrade koja je centar organizovanog kriminala u Bijeljini a da li će sudska policija biti opisana kao sastavni dio bande ili ne zavisiće isključivo od vaših daljih postupaka.
Zašto i sudski policajci ne bi zabranili ulazak građanima jer ih oni uznemiravaju i ometaju miran radni dan ??? Okružno tužilaštvo nije privatna ugostiteljska radnja da njihovi pripadnici rade šta im padne na pamet nego su dužni da gone počinioce krivičnih djela.
Sudska policija me više puta pretresala i uvjerila se da imam materijalni dokaz kod sebe koji dokazuje ubistvo i više štampanih dokaza koji dokazuju smišljeno prikrivanje tog ubistva od strane pripadnika tužilaštva.
Ovakva usmena naredba je u suprotnosti sa garantovanim pravom iz člana 16 Ustava Republike Srpske, prema kome je svakome garantovano pravo žalbe na odluku koja se tiče njegovih prava.
Stoga zahtijevam od sudske policije da ne izvršavaju ovakvu diskriminatorsku naredbu ili da traže pismeno rješenje od tužilaštva i da mi isto uruče a alternativno da o ovom bezakonju OT Bijeljina sačine zabilješku i predaju mi kopiju, kako bih mogao imati pisani dokaz za pritužbu UDT-e, RTRS-e i eventualno za tužbu u skladu sa ZOZD-e.
Sudska policija ne može nikoga privesti, bez pismenog rješenja pa ni provodti bilo kakve doživotne sankcije prema nekim usmenim naredbama o čijem postojanju nema traga niti dokaza. Ja ne dolazim na buvlju pijacu nekome na tezgu da se pogađam i neći pregovarati ni sa kim oko svojih prava.
Republika Srpsla je najobičnija LOPOVSKA FAŠISTIČKA BANDA a njena udarna pesnica zla je BANDA PLAĆENIH UBICA, OT Bijeljina, odgovorna za prikrivanje pljačke preko BIB i Bobar banke u iznosu od najmanje milijardu i po maraka.
Naravno da imaju na savjesti i prikrivanje brojnih drugih zločina a ja potenciram ubistvo Ivone Bajo odnosno prikrivanje - uništavanje materijalnog dokaza ubistva, dječjeg ruksaka, koji sam dobio 2015-te i donosim ga kao novi dokaz više krivičnih djela tek POSLEDNJIH MJESEC DANA a tužilaštvo umjesto da utvrdi kako je došlo do oštećenja, prikrivanja tog dokaza 6 godina, uklanjanja sa ubijenoog djeteta i utvrdi da li je predmet koji je presjekao kaiš usmrtio i djevojčicu, krije se po svojim pacovskim jazbinama i naređuje zabranu pristupa jer su u pitanju kriminalci najgore vrste, uhvaćeni sa rukama "KRVAVIM DO RAMENA" i sada traže da ih sudska policija štiti od odgovornosti.
Tako bi sutra bilo koji kriminalac iz OT Bijeljina mogao nesmetano ušetati u neki market, opljačkati kase, ubiti koga usput, pa se popeti na poslednji sprat zgrade "GESTAPOA" na adresi Vuka Karadžića broj 3 i narediti da se svima zabrani pristup.
Svi oni koji hoće miran život bez stresa i uznemiravanja neka napuste sudsku policiju, tužilaštva i sudove pa neka okopavaju kukuruze u Semberskim njivama ili čuvaju ovce po planinama ako iko ima povjerenja, da im prepusti taj odgovoran posao...
Dječji ruksak je potpuno novi materijalni dokaz, koji pokušavam predati tek tokom maja i juna 2016-te, te shodno tome svi koji me u tome budu sprečavali čine sasvim nova krivična djela a svakog službenika RS-e koji mi se nađe na putu tretiram kao člana bande koja je ubila ćerku moje sestre pa sakrila njen ruksak, ubila je mog oca u trovačnici UKC Banjaluka pa sakrila kompletnu istoriju bolesti i ne može da je nađe preko 3 godine i bandi ću se suprotstavljati prema GARANTOVANIM PRAVIMA iz Ustava RS, član 48, te iz KZ-a "Nužna odbrana" i "Krajnja nužda" i to na nenasilan način ali mnogo glasniji i neprijatniji nego što možete da zamislite...

PRILOZI

Dokazni predmeti
Zapisnik o predaji predmeta 080-0-Su-15-000 011(-128)


Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902