nedjelja, 8. travnja 2012.

DODATNI DOKAZI ZA SPECIJALNO TUZILASTVO










OKRUZNOM TUZILASTVU BANJA LUKA




POSEBNOM TUZILASTVU ZA SUZBIJANJE ORGANIZOVANOG KRIMINALA I NAJTEZIH OBLIKA PRIVREDNOG KRIMINALA

SPECIJALNOM TUZILASTVU

DODATNE INFORMACIJE PO PREDMETU : KTA-ST-122/10



Kao prilog ovog dokumenta, dostavljem vam disk sa dokaznim materijalom povezanim sa navedenim predmetom, a shodno ZKP-u, relevantni stav, člana "Obustava istrage":

(3) Tužilac, u slučajevima iz stava 1. tačka b) ovog člana može ponovo otvoriti istragu ako se dobiju dodatne informacije koje pružaju dovoljno razloga za vjerovanje da je osumnjičeni počinio krivično djelo.

Radi se o informacijama u različitom obliku! Od audio zapisa, koje je jedino moguće i dostaviti na ovaj način i fotografija, koje su takođe najjasnije prikazane na računaru, do skeniranih dokumenata, koji se mogu odštampati bez smanjenja kvaliteta!

Podsjećam da se radi o aktivnostima organizovane kriminalne grupe, koja je prilikom šverca neregularne robe u firmu režimskog tajkuna Bobar Gavrila, UNIVERZAL u Bijeljini, ubila Ivonu Bajo, a taj zločin su prikrili saučesnici iz CJB i OT Bijeljina...

Tu je prije svega forografija, pod nazivom "Mjesto zlocina" na kojoj se vidi da tragovi krvi počinju bar 10 metara prije pada!


MJESTO UBISTVA
Dakle tvrdnja tužioca da je smrt nastupila usljed pada sa bicikla je nemoguća, jer krvarenje počinje mnogo prije tog pada...

Nadalje, kao jedan od krunskih dokaza je slika torbe, koja je sakrivena od porodice i javnosti!

Na slici "Torba" vidi se da je presječena, sa dijelom koji nedostaje, a veći dio ostatka je opran jakim hemijskim sredstvom, da se uklone tragovi zločina, koje je skinulo čak i originalnu boju...


TORBA UBIJENE DJEVOJCICE
Nadalje može se čuti izjava vještaka trasologa, iz koje se vidi da su NAMJERNO sakrivene sve unutrašnje povrede, kako bi se dobilo mišljenje i nalaz, koje želi kriminalna grupa! Tužilac Stjepanović Danica je falsifikovala autopsiju i nije dostavila sve podatke vještacima...

Radi se o audio fajlu "Izjava" a postoji i transkript tog razgovora, koji ću vam dostaviti, ako želite...


IZJAVA VJESTAKA



















U folderu Dokumenti su prateći dokumenti, izjave svjedoka, rezultati vještačenja itd, od kojih ističem samo činjenicu da je kamion, koji je švercovao robu bio tehnički neispravan, a nema podataka šta je tačno prevozio!

Na slici "Tahograf trake" vidi se da je bar jedna falsifikovana, jer proizilazi da su oba vozača vozili isti kamion u isto vrijeme!


TAHOGRAF TRAKE
Dakle rezervoar kamiona, čiji nosač je pukao, vezali su trakama, a smrtonosne povrede djevojčici je naneo predmet trakastog oblika.

Nameće se zaključak da je ta traka pukla i ubila djete!

No šta se desilo onda sa rezervoarom???

Da li je pao na asvalt i ostavio tragove???

Sada ekskluzivno za Specijalno tužilaštvo prilažem fotografije koje do danas nisam namjerno objavljivao u javnosti, kao i neke druge koje ću objaviti u pogodnom trenutku, na kojima se vide paralelni tragovi na asvaltu pred firmom "Univerzal"!

Unutar foldera "Dokumenti" nalazi se 11 fofografija tih tragova, a ovom prilikom i na blogu za internet čitaoce izdvajam samo jednu od njih na kojoj se vidi i pozadina firme, kako bi se tačno locirala lokacija! Na većini se vidi samo asvalt i tragovi!


TRAGOVI NA ASVALTU

Izmedju dve crvene linije, vide se usjeci u asvaltu, koji su mogli nastati samo ako je neki težak predmet pao sa nekog vozila na asvalt i vukao se njime nekoliko metara, oslonjen na dva uska metalna dijela, poput šrafova, koji su i napravili te usjeke...

Lijevo od plave linije nalazi se niz malih kratera, koji su nastali "skakutanjem" metalnog dijela, koji je pao na asvalt, i istovremeno se vuče od strane nekog vozila!

Ovaj snimak i ostali fotosi, ne dokazuju da su ti tragovi nastali onog dana kada je ubijena Ivona Bajo, ali ne isključuje ni tu mogućnost.

Samo skrećem pažnju da je opcija o padu rezervoara na asvalt ili nekog drugog metalnog predmeta, koji se vukao nekoliko metara ne samo moguća, nego se i očigledno desila nekada baš na mjestu, gdje se ukršta putanja djevojčice i kamiona...

O kriminalu, vezano za ovaj monstruozni zločin napisao sam stotine stranica i imam mnogo više dokaza, nego što šaljem ovom prilikom!

Vaša je obaveza da dođete do tih podataka, te očekujem da me kontaktirate na dole navedeni telefon ili adresu...



Zdenko Bajo

Majke Jevrosime 20

76300 Bijeljina



065831902