utorak, 25. svibnja 2021.

Da li je vladi i takozvanom "kriznom štabu" poznato da ako već nisu znali da navedenim takozvanim mjerama krše ljudska prava da su nakon odluke Ustavnog suda BIH, dužni istu poštovati i odmah ukinuti takve mjere a ne slušati naredbe samozvanog "glavnog Baje" i odredbe iz njegove "crne knjige"...

VLADI REPUBLIKE SRPSKE / PREDSJEDNIKU VLADE

ZAHTJEV ZA PRISTUP INFORMACIJAMA

Veza : Odluka Ustavnog suda BIH po AP-3683-20, Javni zahtjev vladi za informisanje javnosti od 13.09.2020. - mejl, Javni zahtjev vladi za informisanje javnosti, Prijava protiv Telrad kompanije, Prijava protiv Telrad kompanije - mejl.
Na osnovu Zakona o slobodi pristupa informacijama, Ustava RS i ZKP-u :

ZAHTJEV I KRIVIČNA PRIJAVA VLADI RS

Napomena : S obzirom na opasnost od zaraze, odnosno mogućnost kontaminacije prilikom transporta, dostavljam ovaj materijal u digitalnom obliku na zvanične mejlove te tražim da mi na isti način bude odgovoreno... na mejl Zdenkobajo@gmail.com.
Istovremeno se dopis u skladu sa njihovim ovlaštenjima dostavlja :

TUŽILAŠTVU BOSNE I HERCEGOVINE

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VIŠE LICA

Za krivična djela : "Neizvršenje sudske odluke, (1) Službeno ili odgovorno lice koje svjesno ne postupi po pravnosnažnoj sudskoj odluci, kaznice se novcanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine. (2) Kaznom iz stava 1. ovog clana kaznice se i službeno lice ili odgovorno lice koje odbije da izvrši odluku Ustavnog suda koju je dužno da izvrši. (3) Ako su usljed djela iz prethodnih stavova nastale teže povrede prava drugoga ili znacajna materijalna šteta, ucinilac ce se kazniti zatvorom od jedne do pet godina." kao i ""Terorizam", "Zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja", "Produženo krivično djelo", ... ITD uz napomenu da se prijava odnosi i na lica iz takozvanih kriznih štabova - "stožera" u Federaciji BIH, koje takođe ne poštuju odluku Ustavnog suda BIH i smišljeno lažiraju podatke o izmišljenoj pandemiji, čime učestvuju u terorističkom napadu na narod.
Ovaj zahtjev za pristup informacijama se šalje Vladi RS i istovremeno Tužilaštvu Bosne i Hercegovine kao krivična prijava zbog kontinuiteta terirističkih napada na narod, nepostupanje i nepoštovanje odluke Ustavnog suda BIH, lažiranje informacija o "pandemiji", prikrivanje razbojničkih akcija telekomunikacionih firmi u vrijeme vanrednog stanja, prebacivanje odgovornosti na građane, prijetnje i kažnjavanje bez zakonskog osnova, izlaganje opasnosti bezbjednosnih informacija ali i zdravlja građana, izlaganjem novim tehnologijama koje nisu provjerene, odnosno dobro je poznata opasnost po zdravlje usljed elektromagnetnog zračenja i slično.
Stoga u skladu sa Zakonom o slobodi pristupa informacijama, pravima iz Ustava i Zakona o krivičnom postupku od MUP-a tražim odgovore na sledeća pitanja te :

ZAHTJEVAM

Da li je Vladi Republike Srpske i takozvanom "kriznom štabu" poznato da je Ustavni sud Bosne i Hercegovine 22.12.2020. donio odluku po AP-3683/20, kojom je utvrdio da su naredbe o nošenju maski i zabrani kretanja nezakonite te da predstavljaju kršenja ljudskih prava.
Da li je Vladi Republike Srpske i takozvanom kriznom štabu poznato da ako već nisu znali da navedenim takozvanim mjerama krše ljudska prava da su nakon odluke Ustavnog suda BIH, dužni istu poštovati i odmah ukinuti takve mjere a ne slušati naredbe samozvanog "glavnog Baje" i odredbe iz njegove "crne knjige".
Da li je Vladi Republike Srpske i takozvanom kriznom štabu poznato da ako eventualno nisu znali za pomenutu odluku Ustavnog suda BIH da sam vas na to upozorio dopisom "Kršenje ljudskih prava organizovanim lažiranjem pandemije - mejl" koji sam na više elektronskih adresa poslao 30 dana nakon donošenja odluke po AP-3683/20.
Da li je Vlada Republike Srpske registrovala da sam još u septembru 2020. dopisom "Javni zahtjev vladi za informisanje javnosti" upozorio na mogućnost zdravstvenih problema pod uticajem elektromagnetnog zračenja.
Da li je Vlada Republike Srpske ustanovila, imaju li aktivnosti MUP-a i instaliranje kamera za nadzor, uticaj na zdravlje stanovništva.
Da li je Vlada Republike Srpske registrovala da sam, takođe septembra 2020. upozorio da instaliranje 5G tehnologije ugrožava sigurnost i tajnost rada, kako Vlade tako i drugih institucija.
Da li je Vlada Republike Srpske, odnosno MUP Republike Srpske, ustanovio da li je glavni republičko sanitarni inspektor Desimir Miljić, obješen, kako bi njegovu ulogu mogao preuzeti Dodik Milorad ili se gospodin sam objesio da ne bi učestvovao u najavljenom zločinu nad narodom i koji su argumenti takozvanog MUP-a da ubistvo gospodina Miljića proglasi za "samoubistvo".
Da li je Ministru unutrašnjih poslova poznato da bilo koja raketa, ispaljena sa teritorije Evrope ili dalje, ukoliko ima dovoljan domet uz instaliranu 5G mrežu, može da mu pogodi "despota" u centar, bez obzira da li stoji parkiran na trgu ili je u pokretu.
Da li je predsjedniku Vlade Republike Srpske jasno da ista ta raketa ili dron naoružan vatrenim oružjem, može pogoditi ministra unutrašnjih poslova ili bilo kog drugog člana Vlade u petu ili gdje god poželi uz podršku 5G infrastrukture koja se instalira.
Da li je Vladi Republike Srpske jasno da uz pomoć 5G infrastrukture mogu strane obavještajne službe, locirati u milimetar, bilo kog člana vlade, predsjednika Republike ili da pogode helikopter, kojim se "srpski član predsjedništva BIH" prevozi na svoje imanje ili posjećuje neki od lokalnih odbora stranke.
Da li je Vladi Republike Srpske jasno da uz pomoć 5G infrastrukture mogu strane obavještajne službe usmjeriti koncentrisane elektromagnetne talase, prema bilo kojoj od navedenih lociranih osoba i uzrokovati zdravstvene probleme, gušenje i smrt.
Da li je Vlada Republike Srpske upoznata s tim da je Bosna i Hercegovina bila najuspješnija zemlja na svijetu sa najmanjim registrovanim brojem zaraženih početkom 2021-e godine.
Da li je Vladi Republike Srpske je poznato da sam onda razotkrio i podnio krivičnu prijavu protiv telekomunikacione kompanije, koja na prevaru isključuje internet vezu korisnicima, kako bi imala izgovor da dođe i mijenja modeme i tako ugrožava zdravlje stanovnika.
Da li je Vladi Republike Srpske poznato da pošto su pokušali na taj način i mene da prevare 08.02.2021. te sam narednih dana prikuplja dokaze i poslao krivičnu prijavu tužilaštvu Bosne i Hercegovine 28.02.2021. a vama proslijedio 03.03.2021. da se u tom periodu višestruko uvećao broj takozvanih zaraženih osoba.
Da li je Vlada Republike Srpske i takozvani "križni štab" svjestan svoje odgovornosti za trenutnu situaciju, pošto sam vas još prošle godine u septembru upozorio na ovakvu opasnost.
Da li Vlada Republike Srpske, odnosno MUP imaju ugovore sa telekomunikacionim kompanijama i svjesno obmanjuju narod, izmišljajući takozvanu pandemiju i virus, istovremeno prikrivajući uticaj elektromagnetnih zračenja, koja uzrokuju novo instalirani modemi, kamere za nadzor i prateća infrastruktura.

Na Prethodni "Javni zahtjev vladi za informisanje javnosti" niste odgovorili ni meni ni javnost te ne očekujem odgovor ni sada ali očekujem da će ovaj dokument biti arhiviran u tužilaštvu te da će u budućnosti svi odgovorni za ovaj teroristički napad na narod, dobiti zaslužene kazne...

PRILOZI

Odluka Ustavnog suda BIH po AP-3683-20, Kršenje ljudskih prava organizovanim lažiranjem pandemije, Kršenje ljudskih prava organizovanim lažiranjem pandemije - mejl, Javni zahtjev vladi za informisanje javnosti, Javni zahtjev vladi za informisanje javnosti od 13.09.2020. - mejl, Prijava protiv Telrad kompanije, Prijava protiv Telrad kompanije - mejl

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
Zdenkobajo@gmail.com
065831902