četvrtak, 30. kolovoza 2018.

PISMO MAJKE UBIJENE OSMOGODIŠNJE DJEVOJČICE IVONE BAJO


Dosta je bilo terora te podmukle mafijaške hobotnice. Krajnje je vrijeme je da ih zajedno zaustavimo i smjestimo na robiju sa zasluženom kaznom jer ako mi sada to ne učinimo, oni će nastaviti sa zločinima i stradaće i druga djeca - vaša djeca. BORITE SE ZA SIGURNOST, BUDUĆNOST I ŽIVOTE VAŠE DJECE...

PISMO MAJKE UBIJENE OSMOGODIŠNJE DJEVOJČICE IVONE BAJO

Pozdrav prije svega za organizatore skupa, za sve porodice žrtava čije se ubistvo prikriva od strane režima i za sve prisutne građane.
Posto živim u inostranstvu i u ovo vrijeme nisam mogla doputovati da budem sa vama, šaljem vam ovo pismo podrške sa porukom da samo tako nastavite i istrajete u borbi za bolju budućnost nas i naše djece.
Kao uvod pomenuću "sitnicu" (pod navodnim znacima - sitnicu) da je moj otac prema zvaničnim podacima, transportovan polumrtav iz Kliničkog centra u Banja Luci do Bijeljine, poslije tretmana eksperimentalnim lijekovima nakon čega je i preminuo a kompletna istorija bolesti je sakrivena kao i novac te stvari koje je imao uz sebe, no najbitnije je to što su sakriveni medicinski dokumenti, kako se nebi moglo vidjeti kojim lijekovima je tretiran.
Nažalost izgleda da je morao umrijeti samo zato što je djed moje ubijene ćerke, osmogodišnje djevojčice Ivone Bajo, koja je izgubila život prilikom šverca tajkunsko političke mafije u Bobar grupu.
23.07.2009. kada je Ivona ubijena je to bila moćna grupa sa moćnim vlasnikom i još moćnijim zaštitnikom koji je i danas moćan i prikriva i druge zločine ali neće još dugo.
Takozvani istražni organi iz policije i tužilaštva su uz pomoć saučesnika iz Bobar grupe, pomogli kamionu da pobjegne a onda uklonili sa ubijene djevojčice, materijalni dokaz ubistva.
U pitanju je njen dječji ruksak, čiji je kaiš dvostruko presječen metalnom trakom koja je potom i ubila djevojčicu. Presječeni dio kaiša tog ruksaka je nestao a kriminalci iz policije i tužilaštva uz saučesnike su ostatak kaiša na ruksaku oprali jakim hemijskim sredstvom da uklone tragove masti i ulja sa kamiona koji je pobjegao, pošto je dovezao 4 paketa robe u magacin.
Osim toga, monstrumi su prikrili i taj ruksak i kamion i sve unutrašnje povrede konstatovane obdukcijom od vještaka trasologa iz Beograda čije su mišljenje navodno tražili a sve sa ciljem da ubistvo predstave kao "zadesnu smrt" što im je potom postao standardni metod prikrivanja zločina.
Prema izjavama svjedoka datih tek petnest dana kasnije, vozači su dakle dovezli 4 paketa a ujutro je direktor sa magacionerom, zatekao samo paket, što znači da su 3 paketa nečega, nestala preko noći, pod kontrolom portira Bobar grupe.
Oko pola godine poslije ubistva, uspjeli smo uz pomoć sudije za prethodni postupak da izvršimo uvid u stvari djevojčice i tada smo uočili taj ruksak i fotografisali ga te odmah pismeno obavijestili tužilaštvo ali bez ikakve njihove reakcije.
12.08.2010. sam doputovala i zahtijevala prijem kod tužioca sa namjerom da dostavim te dokaze i podnesem krivičnu prijavu ali sam u tome spriječena te su nas, (mene i brata) uhapsili sudski policajci i zadržali oko 5 sati u privatnom pritvoru bez ikakvog rješenja o lišenju slobode te nas prekršajno osudili.
Poslije uložene žalbe 22.12.2010. nas je oslobodio Okružni sud u Bijeljini odgovornosti, preinačio presudu i obustavio postupak ali je onda kriminalna grupa da bi nas kompromitovala i spriječila u predavanju prijava, falsifikovala prvostepeno rešenje i na njega udarila pečat pravosnažnosti te su to dijelili naokolo od Visokog sudskog i tužilačkog vijeća naniže, kako bi opravdali svoje gestapovske metode.
Naime prema izjavi svjedoka sudskog policajca, glavni okružni tužilac u Bijeljini je izdao bukvalno fašističku naredbu, prema kojoj se zabranjuje pristup tužilaštvu svim srodnicima ubijene osmogodišnje djevojčice Ivone Bajo.
Njihov plan je bio dakle da nam fizički spriječe pristup pošto na pismene dopise nisu odgovarali i da tako glume kako nemaju pojma o materijalnom dokazu ubistva, koji je uklonjen sa ubijene djevojčice.
Da je to istina, pokazalo se te januara 2017. kada smo konačno opet uz pomoć istog sudije uspjeli da dobijemo pismeno izjašnjenje nadležnog tužioca Danice Stjepanović, gdje ona kaže kako "nema saznanja" o tom materijalnom dokazu koji je uklonjen sa lica mjesta.
ONA NARAVNO LAŽE, JER JE VIŠE DESETINA PUTA PISMENO OBAVJEŠTAVANA...
Ovdje je dakle ubistvo jedne djevojčice, prikriveno kako bi se zataškalo krijumčarenje i naravno pljačka stotina miliona maraka preko Bobar banke i ko zna koliko milijardi preko Bobar grupe.
Vrijeme je suviše kratko da bi se opisale sve monstruozne mafijaške metode zločinaca iz takozvanih državnih organa a na kraju bih samo povukla paralelu sa ubistvom Davida Dragičevića koji je kako se danas zna bio pod tajnom istragom policije i tužilaštva s obzirom da je čak podignuta i optužnica.
Potpuno iste gestapovske metode su primijenjene i prema mom bratu a ujaku Ivone Bajo, koji je optužen za "povredu ugleda suda" odnosno zbog toga što je pisao javno da su okružni tužioci i sudije u saradnji sa mafijom i da smišljeno prikrivaju zločine.
12.03.2018. poslije pokušaja da od policije dobije odgovore, vezano za uklonjeni materijalni dokaz ubistva, mog brata na ulicama Bijeljine, presreće sudska policija i transportuje u Sokolac na izjašnjenje o krivici za povredu ugleda suda iako taj sud nije nadležan.
Danas već imamo dokaze o kakvom se podmuklom planu radi jer je od Republičkog tužilaštva zatraženo da se krivična prijava koju je podneo moj brat protiv grupe lica koja su falsifikovala, ranije pomenuto sudsko rješenje dodijeli u rad drugom tužilaštvu te je glavni republički tužilac svojom odlukom i dodijelio krivičnu prijavu koju je podneo moj brat, Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu.
Međutim, kriminalna grupa sastavljena od članova iz Bijeljine, Istočnog Sarajeva i Sokoca su iskoristili tu odluku da uz nju spoje neku prijavu protiv mog brata za "povredu ugleda suda" kako bi ga pratili i uz pomoć svojih plaćenika namamili na udaljenu lokaciju i likvidirali.
Kako to nije uspjelo, dolazi do pomenutog presretanja 12.03.2018. a kako je poznato, David Dragičević je nestao samo 6 dana poslije toga 18.03.2018. i po svemu sudeći u pitanju je bila identična šema.
Ko zna koliko je ljudi stradalo, baš na takav način, vjerujući da podmukli, korumpirani državni službenici, postupaju po zakonu a oni su se služili prljavim trikovima, kako bi ih namamili u zamku i ubili a nažalost kakve su to monstruozne metode mogli ste vidjeti na primjeru ubijenog Davida Dragičevića.
Dosta je bilo terora te podmukle mafijaške hobotnice. Krajnje je vrijeme je da ih zajedno zaustavimo i smjestimo na robiju sa zasluženom kaznom jer ako mi sada to ne učinimo, oni će nastaviti sa zločinima i stradaće i druga djeca - vaša djeca.
BORITE SE ZA SIGURNOST, BUDUĆNOST I ŽIVOTE VAŠE DJECE...
Budimka Bollin Bajo