utorak, 3. srpnja 2018.

OD SVETOG LUKE DO SUDIJE LUKE


TUŽILAŠTVA I SUDOVI "NE ZNAJU" KADA SU I ZA ŠTA NADLEŽNI. POSEBNO "NE ZNAJU" KAKVA SU PRAVA GRAĐANA ALI ZATO SAVRŠENO DOBRO ZNAJU, KOME JE KOJA KRSNA SLAVA I KOJE LIKVIDACIJE TREBA PROGLASITI KAO "ZADESNU" SMRT A ZNAJU I PRIPOMOĆI DA SE ZA "ZADES" STVORE SVI POTREBNI USLOVI...

OD SVETOG LUKE DO SUDIJE LUKE

obrazac zahtjeva za pristup informacijama


 


OSNOVNOM SUDU SOKOLAC




PREDMET: Zahtjev za pristup informacijama iz nadležnosti Osnovnog suda Sokolac

Veza : 89 0 K 058509 17 KPS

    1. Da li je predsjednik osnovnog suda u Sokolcu gospodin Luka Borovčanin u rodbinskim vezama sa načelnikom Okružnog centra sudske policije u Bijeljini Dankom Borovčaninom ?
    2. Koliko je osoba sa prezimenom Borovčanin zaposleno u osnovnom sudu u Sokolcu računajući sva radna mjesta ?


Obrazloženje


Načelnik Okružnog centra sudske policije Borovčanin Danko, jedan je od članova grupe koja je sačinila falsifikat rješenja prekršajnog suda u Bijeljini i koristila ga za svoje interese u pravnom prometu. Taj falsifikat je jedna od tema odnosno tačaka tužbenog zahtjeva u predmetu koje je Tužilaštvo predložilo kao dokaz u krivičnom postupku u predmetu 89 0 K 058509 17 KPS.
Nadalje, Danko Borovčanin je jedan od glavnih inicijatora lažne prijave protiv mene za ugrožavanje sigurnosti iz 2010. kada je izmanipulisan MUP, potom okružni tužilac u Bijeljini i na kraju okružni sudija u Bijeljini jer se sve završilo poslije 3 godine istražnih radnji naredbom o nesprovođenju istrage s obzirom da nije bilo elemenata ni prijavljenog a ni bilo kog drugog krivičnog djela.
Ista osoba, Danko Borovčanin je pokušao izdejstvovati od Okružnog tužilaštva i sudova u Bijeljini bilo kakvo kažnjavanje za mene i paralelno mjeru zabrane svojim pismenim dopisom SU-SP-3-331-10 što mu poslije prethodnih manipulacija nije uspjelo.
I na kraju, važno je znati da je ista osoba 7 godina sprovodio fašistički razbojnički teror nad svim srodnicima djevojčice Ivone Bajo, čije Ubistvo pokušava prikriti on i njegovi saučesnici, sprečavajući pristup u tužilaštvo bez ikakve pismene naredbe odnosno rješenja bilo tužilaštva bilo suda.
S obzirom da nije uspio u svojim namjerama u Bijeljini i da mu prijeti velika opasnost od razotkrivanja njegovog višegodišnjeg kriminala isti je uz pomoć saučesnika u zločinačkim aktivnostima pokrenuo radnje da se bilo kakav krivični predmet pokrene protiv mene i prebaci u osnovni sud u Sokolcu gdje ima mnogo veći uticaj te izdejstvuje da se neosnovana i nepropisna optužnica prihvati iako sud nije mjesno nadležan.
Tražene informacije su mi potrebne za odbranu mojih prava koja su napadnuta od pripadnika zločinačke organizacije.

                     Molim Vas da mi u skladu sa članom 14. stav 2. Zakona o slobodi pristupa informacijama ("Službeni glasnik RS", broj 20/01), odobrite pristup informaciji iz nadležnosti Osnovnog suda Sokolac



Bijeljina, _____________2018.godine                             Podnosilac zahtjeva


SKENIRANI ODGOVOR PREDSJEDNIKA SUDA BOROVČANIN LUKE :


Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902