subota, 30. prosinca 2017.

RAZOTKRIVANJE MAFIJAŠKE MREŽE

Na priloženom dokumentu i pratećim disku nalaze se dokazi da službenici države odnosno suda smišljeno lažu pred sudom, falsifikuju činjenice i tako saučestvuju u tiraniji, pljački nad narodom te prikrivanju najtežih zločina. Neću se čak truditi da iznosim imena onih koji su instruisali svjedoke da lažu jer suštinski to je kriminal suda. Osnovni sud u Bijeljini je nelegalna organizacija čiji su postupci i rješenja ništavni a jednog dana će pojedinci odgovarati za sve zločine a dotada javno obavještavam javnost da sud tretiram saučesnikom u pljački nad narodom, odnosno pljačkašem, saučesnikom u ubistvima odnosno ubicom, saučesnikom u prikrivanju svih zločina, Osnovni sud u Bijeljini je klasična teroristička organizacija u rangu al Kaide i Boko Harama...

OSNOVNOM SUDU U BIJELJINI
PREDSJEDNIKU OSNOVNOG SUDA

RAZOTKRIVANJE MAFIJAŠKE MREŽE

Ovaj dopis se sada dostavlja samo formalno za neka buduća vremena kada bude funkcionisala pravna država a sud postupao u skladu sa Ustavom i zakonima.
Suštinski ovdje je najvažniji prilog "Službenici suda i sudske policije lažu pred sudom" koji sam objavio na Internetu i prezentovao građanima još prije dva mjeseca a ukazivati sudijama na kriminal i očekivati da će prekinuti s njim je iluzorno i to neću više ni pokušavati.
Dakle na priloženom dokumentu i pratećim disku nalaze se dokazi da službenici države odnosno suda smišljeno lažu pred sudom, falsifikuju činjenice i tako saučestvuju u tiraniji, pljački nad narodom te prikrivanju najtežih zločina. Neću se čak truditi da iznosim imena onih koji su instruisali svjedoke da lažu jer suštinski to je kriminal suda.
Osnovni sud u Bijeljini je nelegalna organizacija čiji su postupci i rješenja ništavni a jednog dana će pojedinci odgovarati za sve zločine a dotada javno obavještavam javnost da sud tretiram saučesnikom u pljački nad narodom, odnosno pljačkašem, saučesnikom u ubistvima odnosno ubicom, saučesnikom u prikrivanju svih zločina, Osnovni sud u Bijeljini je klasična teroristička organizacija u rangu al Kaide i Boko Harama.
Posljednji kriminal za koji sam saznao, samo naoko može djelovati minoran ali pokazuje da je sud zasnovan na organizovanom kriminalu.
Sve je vezano za falsifikat koji je nastao tako što je osnovni sud omogućio trećim licima uvid u spis a potom su isti napravili kopiju i na rješenje udarali nelegalan pečat pravosnažnosti odnosno falsifikovali rješenje.
Iako sam još od prije 4 godine, više puta sudu ukazivao na taj kriminal, umjesto da se preduzmu prema zakonu predviđene radnje, da se krivci kazne, sud je uradio sve, da se kriminalci zaštite i njihova imena sakriju.
28.12.2016. sam predao dopis sudu "Dokaz da sud smišljeno falsifikuje presude" gdje sam dokazao da se radi o smišljenom kriminalu a u 22.05.2017. zatražio pismeno izvinjenje Osnovnog suda, na šta opet nije bilo nikakvog odgovora.
No važnije od svega je da sam podnio i krivičnu prijavu, protiv saučesnika u tom kriminalu te u skladu sa Ustavom i zakonima zatražio od suda i postupajućeg sudije odgovor "Zahtjev sudu 22.02.2017." ko je, kada i zašto imao uvid u spis i kopirao rješenje, na šta nisam dobio nikakav odgovor.
Umjesto toga odgovorni u sudu, odnosno sud, znajući da je izvršeno krivično djelo, znajući da je podnesena krivična prijava i da je u toku istražni postupak pokreće proceduru da se predmet uništi.
Kako sam pismeno obaviješten "T12 1 KTK 0000296 17" od tužilaštva u Banjaluci to je urađeno 08.05.2017. što je cijela 3 mjeseca poslije podnošenja mog zahtjeva a što opet dokazuje da se radi o smišljenom kriminalu.
Ali krivci nisu uništili dokaz o falsifikatu jer taj dokaz imam u svom posjedu i na više lokacija sam ga dostavio. Ovdje se pokušalo uništavanje tragova i dokaza o tome koja su lica konkretno izvršila kopiranje i načinila falsifikat što se samo djelomično uspjelo jer postoje svjedoci koji znaju o kome se radi a i ja imam neke pismene dokaze koje do sada nisam htio da koristim, puštajući pripadnike mafijaške mreže da se razotkrivaju u što većem broju. A o tome će javnost uskoro biti obavještena...

PRILOZI

Službenici suda i sudske policije lažu pred sudom
Zahtjev sudu 22.02.2017.
Disk sa dokazima

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902