utorak, 20. rujna 2016.

MEJL PO POZIVU NA "RAZGOVOR" U POLICIJU

Nedavno sam obavjestio preko zvanične internet adrese "NA RUKE NAČELNIKU CENTRA" da ću jednog od narednih dana, zahtijevati razgovor sa načelnikom i odgovore na pitanja koja sam pismeno postavljao prethodnih godina. CJB Bijeljina je dužna da mi preda podatke koje je prikupila odnošenjem računara i danonoćnim nadzorom poslije lažne prijave i laži kriminalističke policije u zahtjevu za pretres da sam nekome prijetio. Sve dok ne dobijem dokumentaciju na koju imam pravo garantovano ustavom ne pada mi na pamet da dolazim po bilo kakvim pozivima i da odgovaram na bilo kakva pitanja, usmeno a pismeno ću možda odgovoriti ukoliko je to u skladu sa mojim pravnim interesima.

CJB-U BIJELJINA
KANCELARIJI 35

MEJL PO POZIVU NA "RAZGOVOR" U POLICIJU

Veza : Vaš poziv 15-02/1-441/16


Već oko mjesec dana imam zdravstvenih problema zbog polena ambrozije, koji se ogledaju u izuzetno otežanom disanju i gušenju pri najmanjim naporima. Stoga sam kretanje ograničio na minimum a što se može zaključiti i provjeriti iz činjenice da u prethodnih mjesec dana nisam dolazio niti u jednu od FAŠISTIČKIH ZLOČINAČKIH ORGANIZACIJA u Bijeljini, počev od OT Bijeljina, Osnovnog i Okružnog suda, do CJB Bijeljina a Sudsku policiju i ne računam u ozbiljne mafijaške organizacije, te vas obavještavam:
1) Neću doći u vašu kancelariju broj 35 jer mi je zdravlje važnije od nekih neformalnih razgovora.
2) Ako vas zanimaju neke informacije možete mi pismeno uputiti pitanja na ovaj mejl.
3) Nedavno sam obavjestio preko zvanične internet adrese "NA RUKE NAČELNIKU CENTRA" da ću jednog od narednih dana, (po prestanku tegoba uzrokovanih ambrozijom) zahtijevati razgovor sa načelnikom i odgovore na pitanja koja sam pismeno postavljao prethodnih godina.
4) CJB Bijeljina je dužna da mi preda podatke koje je prikupila odnošenjem računara i danonoćnim nadzorom poslije lažne prijave i laži kriminalističke policije u zahtjevu za pretres da sam nekome prijetio.
5) Sve dok ne dobijem dokumentaciju na koju imam pravo garantovano ustavom ne pada mi na pamet da dolazim po bilo kakvim pozivima i da odgovaram na bilo kakva pitanja, usmeno a pismeno ću možda odgovoriti ukoliko je to u skladu sa mojim pravnim interesima.
6) U prilogu je samo jedan od zahtijeva na koje CJB Bijeljina nije odgovorio, (Zahtjev za informacije 87 od 15.07.2016.).
7) Umjesto mojih odgovora možete informacije o kriminalu tajkunsko političke bande i tužilačko sudijsko policijske mafije pronaći na blogu "Kriminal u vlasti" gdje sam do sada objavio preko 650 članaka a za početak preporučujem sledeće:

KAKO JE POČELO RAZOTKRIVANJE KRIMINALA U BOBAR GRUPI I RASTURANJE DODIKOVE LOPOVSKE BANDE.
KRIVIČNA PRIJAVA OD 16.03.2012. POSLIJE CEGA SE BOBAR GAVRILO, POVLAČI IZ POLITIČKE TRKE!
POGLEDAJMO ZAŠTO...
KANTONALNOM TUZILASTVU KANTONA SARAJEVO
http://kriminaluvlasti.blogger.ba/arhiva/2012/03/16/3261089


VJEROVATNO NE MOŽETE NI ZAMISLITI, KAKVA JE KRIMINALNA VLAST U ZEMLJI! POGLEDAJTE:
ZLOCIN SA POTPISOM REZIMA
http://kriminaluvlasti.blogger.ba/arhiva/2012/10/12/3401821
Umjesto da gone počinioce krivičnih djela i suzbijaju kriminal, tužioci prikrivaju dokaze o najgorim zločinima, dajući time logističku podršku mafiji. Vjerovatno da se tajkuni iz režima ne bi šikanirali, te na miru mogli da nastave sa pljačkanjima i ubijanjima usputnih žrtava...
RASKRINKAVANJE TUZILASTVA
http://kriminaluvlasti.blogger.ba/arhiva/2012/06/06/3320018
Dana 23.07.2009. diktatorski i mafijaški režim je krijumčario nelegalan tovar u firmu "Univerzal" svog tajkuna Bobar Gavrila! Šta su švercovali tom prilikom još uvijek nije definitivno razjašnjeno, ali je korisno znati da sam uprkos svim preprekama i prikrivanjima tužilaštva i policije, proslijedio materijal izvan zemlje, te je početkom 2012. pronađena dokumentacija u Bobar banci o transakciji narko klana Šarić od preko 4 miliona maraka...
MAFIJA UPRAVLJA POLICIJOM
http://kriminaluvlasti.blogger.ba/arhiva/2012/08/16/3365431
DIJELOVI IZJAVE MAJKE UBIJENE IVONE BAJO, DATE U MAFIJAŠKOM SERVISU OT BIJELJINA, UZ JOŠ NEKOLIKO SKENIRANIH DOKUMENATA! ZA ONE KOJI SU EMOTIVNI I OSJETLJIVI, UPOZORENJE DA TEKST SADRŽI DIJELOVE, KOJI MOGU BITI UZNEMIRUJUĆI I POTRESNI...
MAJKA PROTIV MAFIJE
http://kriminaluvlasti.blogger.ba/arhiva/2012/06/27/3331896

PRILOG

Zahtjev za informacije 87 od 15.07.2016.


Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902