četvrtak, 25. veljače 2016.

NE(OčEKIVANI) POTEZI MAFIJE

Mafijaški bos je u poslednje vrijeme u paničnom strahu, pod istragama Sipe i Tužilaštva BIH, spreman da proliva krv policajaca iz RS da bi ga zaštitili od hapšenja a svako iznošenje dokaza o njegovom kriminalu opisuje kao udar na RS, na ustavni poredak no potpuno je jasno da je upravo njegov napad na sud i sudske odluke napad na ustavni poredak RS. Pravo stanje danas je takvo da banda kojom šefuje samozvani glavni baja, poznat inače i kao mile ronhil, kilo zlata itd, smatra RS svojim privatnim vlasništvom i svi organi treba da bespogovorno izvršavaju naloge šefa bande.

OSNOVNOM SUDU U BIJELJINI

NE(OČEKIVANI) POTEZI MAFIJE

Na početku ovog dopisa citiram pasus iz moje žalbe na odluku Osnovnog suda po prijedlogu za sudsku mjeru obezbjeđenja u predmetu 80 0 P 056780 14 P, donesenu dana, 26.10.2015. a koju sam pisao dva dana kasnije 28.10.2015. Pomenuta žalba je sadržavala pojašnjenje "DODATAK - ZAŠTO NE POSTOJI PRAVNA DRŽAVA, SUD I LJUDSKA PRAVA" koji počinje riječima:
"U dosadašnjem toku postupka izveo sam dokaze da unutar tužene RS postoji LOPOVSKA BANDA, koja je prethodnih godina pokrala milijarde evra a samo preko Bobar grupe najmanje 300 miliona, te da je ista banda na dan ubistva Ivone Bajo švercovala neku neidentifikovanu robu, (vjerovatno kokain) a potom je sakrila materijalne dokaze, dječiji ruksak i unutrašnje povrede da bi biznis mogla nastaviti. S obzirom da su pripadnici bande na uticajnim pozicijama a šef bande je mafijaški bos Dodik Milorad, koga tužena smatra svojim predsjednikom i svi organi tužene izvršavaju naloge šefa bande, to protiv sebe i nemam državu i državne organe nego je tužena RS klasična ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA, (opisano u KZRS)." a potom nastavljam predviđanjem:
Pomenuti kriminalac je u poslednje vrijeme u paničnom strahu, pod istragama Sipe i Tužilaštva BIH, spreman da proliva krv policajaca iz RS da bi ga zaštitili od hapšenja a svako iznošenje dokaza o njegovom kriminalu opisuje kao udar na RS, na ustavni poredak no potpuno je jasno da je upravo njegov napad na sud i sudske odluke napad na ustavni poredak RS. Pravo stanje danas je takvo da banda kojom šefuje samozvani glavni baja, poznat inače i kao mile ronhil, kilo zlata itd, smatra RS svojim privatnim vlasništvom i svi organi treba da bespogovorno izvršavaju naloge šefa bande. Upozoravam sve državne službenike da Dodik Milorad i današnja RS, ima legitimitet kao svojevremeno Ante Pavelić i NDH, te da u budućnosti kad taj tiranin padne sa vlasti neće na robiju ići ni RS, ni tužilaštvo ni sud, nego okružni tužioci i sudije koji su smišljeno kršili zakon i prikrivali nebrojene zločine pomenute bande.
Ova žalba je poslana poštom nekoliko dana kasnije pošto u prijemnoj kancelariji nisu smjeli da je prime zbog neplaćene takse od koje sam oslobođen ali to za prijemnu službu ništa ne znači. Samo mjesec i po kasnije moja predviđanja su se obistinila i zamalo je izbjegnut sukob između pripadnika sipe i policije RS. To sam takođe nagovjestio još ranije u dopisu "DOKAZI O FALSIFIKOVANJU" od 18.08.2015. riječima:
"Šta ako poslije tog eventualnog referenduma Sud BIH naredi da SIPA izuzme predmet KTA-596/09 iz OT Bijeljina i sasluša osobu Stjepanović Danicu. Hoće li glavni tužilac narediti sudskoj policiji da ne dozvole pristup pripadnicima sipe, da pucaju na njih, Hoće li sipa pucati na sudsku policiju ??? I sve to da bi se prikrila pljačka tajkunske bande i sačuvali oteti milioni i milijarde, koliko je ko stigao da ugrabi. U zgradi na adresi Vuka Karadžića nema tužilaca i sudija Republike Srpske. Postoje samo sluge mafije koje su spremne vršiti najpodmuklija krivična djela i koristiti fašističke metode da bi sačuvali nezakonito stečeni položaj i materijalne koristi a same sudije su svojim presudama okarakterisali zgradu u kojoj rade simbolom fašizma, "GESTAPOOM" zločinačkog mafijaškog režima, kome se bliži kraj.
Dakle dana 10.12.2015. obistinila su se moja predviđanja što su prenijeli mnogi mediji a ovde citiram djelove iz "Nezavisnih novina" (http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Vlada-RS-prekida-svaku-saradnju-sa-Sudom-Tuzilastvom-BiH-i-SIPA/341545):
"BANJALUKA - Vlada Republike Srpske donijela je odluku o prekidu saradnje sa Sudom i Tužilaštvom BiH i Državnom agencijom za istrage i zaštiru (SIPA) zbog hapšenja i pretresa zgrade policije i opštinske administracije koja su danas provedena na području Novog Grada, javlja novinar "Nezavisnih". Prekid saradnje sa Tužilaštvom, Sudom i Sipom, odnosi se i na institucije RS, potvrdio je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS nakon vanredne sjednice Vlade RS, održane danas u Banjaluci. Vlada Srpske je konstatovala da je postupanje neustavnih institucija Suda BiH, Tužilaštva BiH i Sipe protivno Ustavu BiH i Ustavu Republike Srpske, te imajući u vidu ovakvo neprimjereno i provokativno postupanje, Vlada i sve institucije Srpske prekidaju saradnju sa tim institucijama. Lukač je istakao i da je Vlada naredila MUP-u Srpske da spriječi svaki ulazak i pretres prostorija republičkih i lokalnih institucija Srpske."
Vlada Republike Srpske održala je 2. vanrednu sjednicu, na kojoj je donijela zaključak koji prilažem u nešto lošijoj formi jer nije skeniran nego je obavještajni izvor u vladi tajno fotografisao dokument mobilnim telefonom a iz njega izdvajam slijedeće tačke:
"4. Imajući u vidu ovakvo neprimjereno i provokativno postupanje, Vlada i sve institucije Republike Srpske prekidaju saradnju sa Sudom Bih, Tužilaštvom BiH i SIPOM. 5. Vlada Republike Srpske naređuje Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske da spriječi svaki ulazak i pretres prostorija republičkih i lokalnih institucija Republike Srpske."
Ovo je nedvosmislena potvrda onoga što sam najavio a to je da će mafija narediti policiji RS da štiti njene pripadnike čak i oružjem uz opasnost da stradaju odnosno izgube život pripadnici policije RS, sudske policije RS, sipe i službenici policijskih stanica, sudova, tužilaštava u RS u koje bi po naredbi suda ili tužilaštva BIH, došli pripadnici sipe. Potvrdu toga je pred kamerama dao i samozvani "glavni baja" (http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/25281/dodik_upozorava_akcija_sipa_e_mogla_je_izazvati_oruzani_sukob_ne_isprobavajte_nasu_odluchnost.html)
"Potpuno nepotrebno, izvan dosadašnje prakse, SIPA je odlučila da uradi to što je uradila u neizvjesnim okolnostima, što je moglo da izazove i oružani sukob! Taj sukob je spriječen samo zbog naše odgovornosti, kako bi hladne glave danas mogli razgovarati o svemu. Vjerujem da niko neće isprobavati našu odlučnost, upozorio je Dodik..."

AUUUUU, ALA SIPA...
Ovde naravno ne postoji nikakva "odgovornost" niti "hladna glava" nego se radi isključivo o tome ko su osobe pod istragom institucija BIH a da je kojim slučajem izdata naredba za hapšenje kriminalca Dodik Milorada koji je pod istragom te "hladne glave" ne bi bilo. Sada ostaje svima samo da pretpostavljaju da li je drugi kriminalac, Kovačević Novak već izdao USMENU NAREDBU, sudskoj policiji da spriječe pristup specijalcima iz sipe ukoliko se pojave u zgradi.
Ja sam već godinama apelovao na sudije da ne pružaju pomoć kriminalcima iz OT Bijeljina koji su počinili očigledna krivična djela za šta sam uvjek prilagao dokaze. Ukazivao sam da će to dovesti do novih krivičnih djela sudija, sudske policije i službenika što se i desilo a sada se ostvarilo i ovo predviđanje. Ostaje nam samo da se nadamo da neće doći do naredbe za pretres u OT Bijeljina nego će biti uhapšen mafijaški bos Dodik Milorad.
Jer OT Bijeljina je na poslednjem spratu a dok se pripadnici sipe probiju tamo ko zna koliko sudskih policajaca, sudija i drugih službenika mogu nastradati u tom sukobu. Nadam se da će predsjednici sudova u Bijeljini shvatiti opasnost u kojoj se nalaze svi zaposleni i konačno odbiti poslušnost nezakonitim naredbanma mafijaško tajkunske bande Dodik Milorada, te zaštititi zakon, prava i naravno sve zaposlene.
SAMO PREKO BOBAR GRUPE I BANKE SRPSKE MAFIJAŠKI REŽIM JE OPLJAČKAO STOTINE MILIONA MARAKA I SPREMNI SU UBITI SVAKOGA DA BI SAČUVALI POKRADENO I OSTALI NEKAŽNJENI. VRIJEME JE DA IH ZAUSTAVIMO...

PRILOG

Zaključak vlade mila ronhila

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902