subota, 18. ožujka 2017.

ZAHTJEV ZA DOSTAVU DOKAZNE DOKUMENTACIJE

U pitanju je napad na mene od strane pripadnika fašističke zločinačke organizacije, koji su pokrali samo preko 3 banke u RS oko 2 milijarde maraka a njihovi pripadnici unutar RS, (Dodik Milorad, Marković Dragoslav, Stjepanović Danica, Kovačević Novak, Gruhonjić Muhamed, Debeljević Milorad, Borovčanin Danko i drugi) zloupotrebljavaju svoj položaj, krše zakone, Ustav RS i prava koja su mi garantovana tim Ustavom, od kojih ističem prava iz članova 16, 23, 27, 48, te pravo na imovinu.

REPUBLICI SRPSKOJ
OSNOVNOM SUDU U BIJELJINI - PREKRŠAJNI ODJEL

ZAHTJEV ZA DOSTAVU DOKAZNE DOKUMENTACIJE

Veza : Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka 15-01/2-211.1-72/17
Prije svega ističem da događaj o kome se govori u zahtjevu nije nikakav prekršaj nego napad na mene od strane pripadnika fašističke zločinačke organizacije, koji su pokrali samo preko 3 banke u RS oko 2 milijarde maraka a njihovi pripadnici unutar RS, (Dodik Milorad, Marković Dragoslav, Stjepanović Danica, Kovačević Novak, Gruhonjić Muhamed, Debeljević Milorad, Borovčanin Danko i drugi) zloupotrebljavaju svoj položaj, krše zakone, Ustav RS i prava koja su mi garantovana tim Ustavom, od kojih ističem prava iz članova 16, 23, 27, 48, te pravo na imovinu.

Toga dana sam napadnut, (moja prava su napadnuta) i branio sam ih tako što sam jasno i glasno upozorio da se krše, pozvao SVE lično i sve organe da prestanu sa tim, da prestanu sa napadima na moju porodicu i mene, da prestanu sa napadima na naša prava, jer očito mafija pismena upozorenja ne vidi, ne čuje i ne razumije. Osim toga zbog bahatosti, bezobrazluka i kriminala pripadnika OT Bijeljina i komande sudske policije, mogao je biti izložen opasnosti i život jednog sudije o čemu sam imao namjeru dostaviti dokaze a to sam uradio nekoliko dana kasnije tako što sam ih predao Sekretaru i Predsjedniku Osnovnog suda.
TEORETSKI AKO IMAM DOKAZE O TERORISTIČKOM NAPADU NA ZGRADU SUDA U KOME MOŽE STRADATI DESETINE OSOBA, PRISTUP ĆE MI BITI ONEMOGUĆEN I DOSTAVA DOKAZA ZABRANJENA JER VEĆ 7 GODINA UMJESTO DA GONE POČINIOCE KRIVIČNIH DJELA I ODGOVORE NA PITANJA I ZAHTJEVE O MOJOJ PRIVATNOJ IMOVINI, PRIPADNICI OT BIJELJINA PRIKRIVAJU SVE PLJAČKE, UBISTVA I DRUGA KRIVIČNA DJELA TAJKUNSKO POLITIČKE MAFIJE KOJOJ I SAMI PRIPADAJU.
Ukoliko sud odluči da pokrene postupak braniću se pravima vezanim za "Nužnu odbranu" i "Krajnju nuždu" te odredbom da sud ne može svoju odluku zasnivati na dokazima i činjenicama do kojih se došlo kršenjem ustava i ljudskih prava i izvodiću dokaze o teme u čemu me niko ne može i ne smije sprečavati.
Osim toga kako sam već istakao nije u pitanju prekršaj nego više krivičnih djela izvršenih protivpravno od strane službenika RS i sudske policije koja izvršava njihove fašističke naredbe sa zadatkom da prikrije njihove zločine te je Prekršajni sud obavezan da se oglasi NENADLEŽNIM za krivična djela.
O tome ću po potrebi dostaviti dokaze sudu i suprotnoj strani u postupku - ako ga bude.
Stoga predlažem kao najbezbolnije rješenje za RS da sud odbaci zahtjev jer će u suprotnom RS i odgovorni pojedinci, snositi teške posljedice tako što ću pred pripadnicima udruženja građana i medijima dokazivati njene fašističke napade na mene, kriminal i razbojništva koja čini i pokušava prikriti.
S druge strane ako sud pokrene postupak i uputi mi pismeni poziv...

ZAHTEVAM
1) Dostavu uz poziv, kompletnog dokaznog materijala koji će koristiti druga strana u postupku.
2) Audio snimanje kompletnog postupka te ako ne postoji potrebna oprema, odlaganje istog sve dok mafijaška Vlada RS ne obezbjedi uslove za to jer je pokrala novac za funkcionisanje osnovnih sudova.
3) U svrhu ekonomičnosti postupka da se prvo utvrde eventualne povrede Ustava, garantovanih prava i kontinuitet napada na mene od kojih sam se branio tog dana, jer ukoliko je to tačno onda nema potrebe izvoditi dokaze o "prekršaju" što će ako se desi, trajati satima a vjerovatno i danima.
4) Da se obezbjedi sudnica dovoljno velika da može primiti do 10 građana, novinara i pripadnika nevladinih organizacija.

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902