petak, 18. siječnja 2019.

DA LI JE TUŽILAŠTVO DOSTAVILO DOKAZ O SVOJOJ NADLEŽNOSTI

Ako sud neće da radi u okvirima svoje nadležnosti, niti po zakonskim odredbama, nego po nalozima iz crne knjige mafijaškog bosa Dodik Milorada onda vas obavještavam da je prva naredna prilika da organizujete moju otmicu i likvidaciju, zakazano ročište protiv Republike Srpske za diskriminaciju upravo po ovom osnovu, zbog montiranja lažne optužnice pred nenadležnim tužilaštvom i sudom. DA LI SU OKRUŽNI TUŽIOCI I SUDIJE UOPŠTE SVJESNI POSLJEDICA ONOGA ŠTO RADE ??? OJT ISTOČNO SARAJEVO JE NADLEŽNO U KONKRETNOM PREDMETU ISTO TAKO KAO ŠTO JE NADLEŽNO "DOBROVOLJNO VATROGASNO DRUŠTVO SA GRENLANDA". I KAO "VATROGASCE", "RIBOLOVCE" ILI DA BUDEMO PRECIZNI - FALSIFIKATORE IH JE SUD PRIHVATAO KAO DA SU LEGALNI... DO SADA...


UREDU DISCIPLINSKOG TUŽIOCA

OSNOVNOM SUDU U SOKOCU


Predmet:
89 0 K 058509 18 KPS
OJT ISTOČNO SARAJEVO
ZDENKO BAJO

DA LI JE TUŽILAŠTVO DOSTAVILO DOKAZ O SVOJOJ NADLEŽNOSTI


Napomena : Predmeti 89 0 K 058509 17 KPS, T17 0 KT 0006630 15 su potpuno nelegalni i nezakoniti, vode ih nenadležno OJT Istočno Sarajevo i nenadležni Osnovni sud u Sokocu na osnovu svjesno montirane dokumentacije bez ikakvog rješenja o nadležnosti te će svi naredni dokumenti istovremeno biti dostavljani i VSTV-u odnosno UDT-a, kao dopuna za disciplinski postupak o čemu su prijavljeni obavješteni rješenjem 01-07-10-28-121/2018 od 30.07.2018.

Pismeno sam putem pošte i na zvanični mejl dostavio više dokumenata i neke predložio kao dokazni materijal a prije svega ističem odluku Republičkog tužilaštva Republike Srpske, (RJT za OTIS po T12 0 KTA 0000398 15 od 01.06.2015.) kojom se moja krivična prijava protiv više lica dodjeljuje u rad Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu. To je upravo odluka kojom se u takozvanoj optužnici za povredu ugleda suda protiv mene od strane Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu opravdava nadležnost u predmetu.

I TO NIJE NIKAKAV DOKUMENT KOJIM BI SE DOKAZIVALO PRED SUDOM POSTOJANJE ILI NEPOSTOJANJE KRIVIČNOG DJELA, NEGO JE TO OSNOV ZA POSTOJANJE TUŽILAŠTVA KAO STRANE U POSTUPKU, OSNOV ZA NJIHOV PREDMET I OPTUŽNICU. BEZ LEGALNOG OVLAŠTENJA TUŽILAŠTVO NE POSTOJI A NI NJIHOV PREDMET TE NE MOŽE POSTOJATI NI KRIVIČNI PREDMET NE SAMO PRED SUDOM U SOKOCU, NEGO OVAKVA OPTUŽNICA SA FALSIFIKOVANIM OVLAŠTENJEM NE MOŽE BITI REGULARNA NI PRED SUDOM U BIJELJINI A POSEBNO NE PRED BILO KOJIM DRUGIM PO ZAKONU NENADLEŽNIM SUDOM.
S obzirom da ta odluka nema nikakve veze sa prijavom protiv mene za povredu ugleda suda, potpuno je jasno da je Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu izvršilo smišljeni kriminal i podmetnuo neregularan dokument kako bi se lažno predstavilo kao stranka u postupku i pokrenulo radnje na moju štetu sa krajnjim ciljem da budem dovučem kao meta njihovim saučesnicima iz lokalnih bandi sa kojima su skupa u rasturanju narkotika, pljački budžeta, prikrivanjima ubistava i drugim teškim zločinima.
Bezobrazluk i bahatost tužilaštva se dodatno pokazuje ignorisanjem naloga "Vstv 014-07-10-28-181-2018 od 04.10.2018." ali njihovo uporno odbijanje da predoče dokument na kome navodno zasnivaju nadležnost je samo dodatni pokazatelj da se ne može raditi ni o kakvoj grešci nego o smišljenom kriminalnom planu.

Iz stanja u predmetu se vidi da postoji samo kopija odluke Republičkog tužilaštva koju sam ja dostavio a iz nje proizilazi da Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu nije nikakva stranka u postupku nego se tako lažno predstavljaju.
Ukoliko nisu ni poslije uputa Visokog sudskog i tužilačkog vijeća, dostavili dokaz o dobivanju nadležnosti za konkretan predmet protiv mene za "povreda ugleda suda" sud je dužan obustaviti svaki dalji rad na predmetu i o svemu obavijestiti Visoko sudsko i tužilačko vijeće.
Osnovni sud u Sokocu je takođe nelegalno i nezakonito vršio sve radnje, odnosno praktično je inicirao dva puta moju otmicu i ozbiljno ugrožavanje zdravlja i života svojim neodgovornim postupanjem.
Ako sud neće da radi u okvirima svoje nadležnosti, niti po zakonskim odredbama, nego po nalozima iz crne knjige mafijaškog bosa Dodik Milorada onda vas obavještavam da je prva naredna prilika da organizujete moju otmicu i likvidaciju 24.10.2018. kada imam zakazano ročište protiv Republike Srpske za diskriminaciju upravo po ovom osnovu, zbog montiranja lažne optužnice pred nenadležnim tužilaštvom i sudom. Pa onda 29.10.2018. te 15.11.2018. po predmetima koje je inicirao kriminalac Danko Borovčanin pred prekršajnim sudom.
Početak je zakazan ujutro u 8 časova te možete izdati naredbu zločincu i fašisti Danku Borovčaninu, (koji je jedan od kreatora ovog mafijaškog plana za podizanje nelegalne optužnice) da me uhapsi i transportuje za Sokolac. Podsjećam da je cjelih 8 godina naređivao podređenima da zabrane pristup, meni, mojoj sestri i svim srodnicima ubijene osmogodišnje djevojčice Ivone Bajo kako bi prikrio dokaze njenog ubistva iako nijedan organ nikada nije doneo rješenje za taj fašistički tretman. Prema informacijama koje sam usmeno dobio od pripadnika policije, koje sam pozvao da intervenišu u isto vrijeme kada sam telefonski obavjestio i sudiju, sada im je saopštio da NEMA NIKAKVE NAREDBE O ZABRANI PRISTUPA a koju je sprovodio godinama.
Naravno možete biti sasvim sigurni da se to razbojništvo neće desiti u tajnosti nego će cijela zgrada, svi zaposleni i građani znati i čuti kakve se zločinačke metode koriste.
DA LI SU OKRUŽNI TUŽIOCI I SUDIJE UOPŠTE SVJESNI POSLJEDICA ONOGA ŠTO RADE ??? OJT ISTOČNO SARAJEVO JE NADLEŽNO U KONKRETNOM PREDMETU ISTO TAKO KAO ŠTO JE NADLEŽNO "DOBROVOLJNO VATROGASNO DRUŠTVO SA GRENLANDA". I KAO "VATROGASCE", "RIBOLOVCE" ILI DA BUDEMO PRECIZNI - FALSIFIKATORE IH JE SUD PRIHVATAO KAO DA SU LEGALNI... DO SADA..

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902