četvrtak, 24. svibnja 2018.

ZAHTJEV RTRS ZA NOVO POKRETANJE ISTRAGE

Dostavljam vam materijal koji pokazuje da okružni tužilac Danica Stjepanović bezočno laže sa ciljem da prikrije ubistvo osmogodišnje djevojčice Ivone Bajo, prilikom krijumčarenja narkotika u Bobar grupu a naravno i milijarde maraka pokradene preko bankarskog sektora ...

ZAHTJEV RTRS ZA NOVO POKRETANJE ISTRAGE


REPUBLIČKOM TUŽILAŠTVU REPUBLIKE SRPSKE

ZAHTJEV ZA NOVO POKRETANJE ISTRAGE SA DRUGIM TUŽIOCEM

Krajem prošle godine dobio sam dokumentaciju koja ukazuje na to da ste materijal vezano za krivičnu prijavu protiv mene dodijelili u rad Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, (T17 0 KT 0006630 15) poslije pretpostavljam zahtjeva za izuzeće Okružnog tužilaštva u Bijeljini što nije sporno i predviđeno je zakonom.
Još uvijek nemam podatke koje su argumente koristili iz Okružnog tužilaštva u Bijeljini i biće zanimljivo to pročitati no nije mi cilj da osporavam rad Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu samo naravno ne pada mi na pamet da dolazim pred bilo koji sud izvan mjesno nadležnog osnovnog suda u Bijeljini i pokušaji Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo da me odvuku na drugu lokaciju su nezakoniti i kriminalni no nemam primjedbi na to da suđenje odpočne jer ću na istom dokazati kakvi su kriminalci sudije i tužioci u Bijeljini.
Sa druge strane, dostavljam vam materijal koji pokazuje da okružni tužilac Danica Stjepanović bezočno laže sa ciljem da prikrije ubistvo osmogodišnje djevojčice Ivone Bajo, prilikom krijumčarenja narkotika u Bobar grupu a naravno i milijarde maraka pokradene preko bankarskog sektora u šta su umiješani isti akteri.
Prvi prilog je njeno takozvano "Izjašnjenje po 80 0 K 065467 17 Kpp 3 od 16.01.2017." po zahtjevu suda gdje kaže odnosno laže da nema saznanja o oštećenju materijalnog dokaza skinutog sa ubijene djevojčice opranog benzinom i uklonjenog iz istražnih radnji.
Sa druge strane dostavljam samo dva dokaza od više desetina koje imam u kojima sam obavještavao tužilaštvo, zahtijevao odgovore o tome i obraćao se lično Okružnom tužiocu Stjepanović vezano za taj materijalni dokaz ubistva na šta nije reagovala nego je izdata naredba o zabrani pristupa svim srodnicima ubijene djevojčice sve naravno sa ciljem da se monstruozni zločini i pljačka prikriju a krivci zaštite. Prvi od njih je obraćanje direktno postupajućem tužiocu u tom predmetu "Zahtjev tuziocu 30.04.2010." u kome opisujem materijalni dokaz ubistva i ukazujem na njenu obavezu a drugi je "Zahtjev za informacije 15.01.2014." na kome je vidljiva i slika tog dokaza kao i snimci tragova krvi prije pada i unutrašnje povrede koje je kriminalac Stjepanović prikrila od vještaka.
Da sve ovo nije izmišljeno, neka foto montaža ili sasvim nevažan predmet, dokaz je "Zapisnik o predaji predmeta 080-0-Su-15-000 011(-128)" u kome je sud utvrdio u kakvom je stanju predmet skinut sa ubijene djevojčice. Vizuelno se to može mnogo bolje vidjeti na prilogu "Snimci dječjeg ruksaka" a i snimci nadzornih kamera su zabilježili da pokušavam dostaviti dokaz u tužilaštvo, "Snimci dokaza krivičnih djela" što je spriječeno od sudske policije, pošto prema izjavi načelnika imaju naredbu od pomenute kriminalke Stjepanović da mi spriječe pristup i da je uopšte ne obavještavaju o mojim dolascima za šta imam i audio snimak kao dokaz.
Stoga ZAHTIJEVAM od vas da u sklopu svojih ovlaštenja naredite novo otvaranje istrage po osnovu novog dokaza za koji kako kaže tužilac nema saznanja te da isti tužilac kome dodjelite istragu uspostavi punu saradnjom sa porodicom Bajo i sa mnom lično kako bi mu mogao dostaviti obilje dokaza koje imam, inače ću RTRS i vas lično tretirati i opisivati ubuduće kao sastavni dio fašističke razbojničke bande...

PRILOZI

Izjašnjenje po 80 0 K 065467 17 Kpp 3 od 16.01.2017.
Zahtjev tuziocu 30.04.2010.
Zahtjev za informacije 15.01.2014.
Zapisnik o predaji predmeta 080-0-Su-15-000 011(-128)
Snimci dječjeg ruksaka
Snimci dokaza krivičnih djela


Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902