petak, 18. svibnja 2018.

DOKAZ O MONTIRANJU I NEZAKONITOSTI OPTUŽNICE T17 0 KT 0006630 15 I PREDMETA 89 0 K 058509 17 KPS

Cilj kriminalaca koji su isplanirali ovu mahinaciju i nije da se vodi bilo kakav zakonit postupak nego da me na taj način odvuku na udaljenu lokaciju i u sadejstvu sa svojim saučesnicima likvidiraju pri povratku, na isti način kako su ubili Davida Dragičevića u Banjaluci...

DOKAZ O MONTIRANJU I NEZAKONITOSTI OPTUŽNICE T17 0 KT 0006630 15


OSNOVNOM SUDU U SOKOCU


Predmet:
89 0 K 058509 17 KPS
OJT ISTOČNO SARAJEVO
ZDENKO BAJO

OKRUŽNOM TUŽILAŠTVU U ISTOČNOM SARAJEVU - REPUBLIČKOM JAVNOM TUŽILAŠTVU REPUBLIKE SRPSKE - VISOKOM SUDSKOM I TUŽILAČKOM VIJEĆU - PREDSJEDNIKU VRHOVNOG SUDA RS - KOMANDI SUDSKE POLICIJE RS - MEDIJIMA I GRAĐANIMA

U prilogu ovog dopisa je odluka Republičkog tužilaštva Republike Srpske, (prilog "RJT za OTIS po T12 0 KTA 0000398 15 od 01.06.2015. koji sam nedavno dobio poštanskom pošiljkom PO MOM ZAHTJEVU, od RTRS uz dokument "IT - 7-18 od 04.04.2018.") a u kojoj se jasno može pročitati da se predmet formiran po MOJOJ krivičnoj prijavi, dodijeljuje u rad Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu.
Radi se o krivičnom djelu falsifikovanja, puštanja u pravni promet i pokušaju prikrivanja tog falsifikata u koje su umiješana lica iz suda, tužilaštva, pravobranilaštva i sudske policije.
U pomenutoj odluci Republičkog tužilaštva RS, nema ni pomena da se bilo kakva krivična prijava i predmet formiran po prijavi protiv mene dodijeljuje u rad drugom tužilaštvu.
Nasuprot tome u svojoj montiranoj optužnici Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu se poziva upravo na ovu odluku i pokušava time opravdati svoju nadležnost.
Isti dopis se pominje kao izgovor i u Rješenju o prethodnim prigovorima, sudije Borovčanin Luke na drugoj strani i takođe po tome pokušava nezakonito ostvariti nadležnost iako je zakonom o sudovima jasno predviđeno da je osnovni sud u Sokocu nadležan, odjeljak :
II VRSTE, ORGANIZACIJA I NADLEŽNOST SUDOVA, (1) Osnovni sudovi su: m) Osnovni sud u Sokocu, za područje opština Sokolac, Istočni Stari Grad, Pale, Istočno Novo Sarajevo,Istočna Ilidža i Trnovo.
NEVEZANO ZA NADLEŽNOST, ISTIČEM DA NE PRIZNAJEM NI RS NI BIH U CIJELINI, NITI IJEDAN TAKOZVANI ORGAN MAFIJAŠKOG FAŠISTIČKOG REŽIMA DODIK MILORADA I NJEGOVE TAJKUNSKO POLITIČKE BANDE KOJA JE SILOM NAMETNUTA OD STRANOG OKUPATORA.
Osobe, Borovčanin Danka, Borovčanin Luku, Jovanu Tomaš, osobu koja joj je dodjelila u rad predmet i više drugih lica iz suda, OJT Bijeljina i MUP-a, tretiram kako pripadnike zločinaćke organizacije koja je planirala i pokušala da me ubije.
A da li je neko greškom uz ovu odluku spojio sasvim drugi predmet ili je to učinjeno namjerno, sada je potpuno nevažno jer se jasno vidi da se ta odluka ne odnosi ni na kakvu prijavu protiv mene te zahtijevam da se odmah obustave sve nelegalne i nezakonite radnje po ovom predmetu.
Cilj kriminalaca koji su isplanirali ovu mahinaciju i nije da se vodi bilo kakav zakonit postupak nego da me na taj način odvuku na udaljenu lokaciju i u sadejstvu sa svojim saučesnicima likvidiraju pri povratku, na isti način kako su ubili Davida Dragičevića u Banjaluci.

PRILOZI

RJT za OTIS po T12 0 KTA 0000398 15 od 01.06.2015.
IT - 7-18 od 04.04.2018.


Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902