četvrtak, 2. lipnja 2016.

SPECIJALNI A NEOPREMLJENI

Dakle prema ovome svaka bahata moćna bitanga, može ne tv ekranima pozvati javno na ubistva, zločine, genocid i sve to nekažnjeno, jer "pravna država" i istražni organi "nisu osposobljeni" da prikupljaju dokaze sa interneta.

SPECIJALNI A NEOPREMLJENI

U ovom članku se vidi da je ekspresno doneseno rješenje o nesprovođenju istrage protiv MILORADA DODIKA, po mojoj krivičnoj prijavi za krivično djelo koje su vidjeli i čuli praktično svi građani u zemlji.
Kompletan tekst krivične prijave je na linku:

NAPAD NA USTAVNO UREĐENJE

A u nastavku izdvajam samo pravni osnov za podnošenje prijave:
Član 86. Ustava RS - Predsjednik Republike uživa imunitet kao i narodni poslanici.
Član 73. stav "Narodni poslanik ne može biti pritvoren bez odobrenja Narodne skupštine, osim ako je zatečen u vršenju krivičnog djela za koje je propisana kazna zatvora u trajanju dužem od pet godina. (Ovo je dakle zaštita koju ima predsjednik RS, da može nekažnjeno izvršiti krivično djelo za koje je zaprijećena kazna do 5 godina zatvora a) te nadalje:
Član 69 Ustava RS, stav "Sudska vlast pripada sudovima." a vezano za KZRS član 293 Napad na ustavno uređenje "Ko silom ili prijetnjom upotrebe sile ili na drugi protivpravan način pokuša da promijeni ustavno uređenje Republike Srpske, kazniće se zatvorom od dvije do dvanaest godina." a 12 godina je više od 5 koliko je zaštita imunitetom.
U prijavi su navedeni primjeri kada je tiranin i diktator Dodik, javno pred kamerama prijetio sudovima ukidanjem a radnicima koji se pojave na BN televiziji da NEĆE DOBITI NADOKNADE ZA KOJE POSTOJE PRAVOSNAŽNA SUDSKA RJEŠENJA.
Slijedi skenirana odluka "Specijalnog tužilaštva RS" čiji opis je sam po sebi posebno zanimljiv ali ovde skrećem ipak pažnju na dio sa druge strane podvučeno crvenim linijama da "TCMS sistem u Okružnom tužilaštvu Banjaluka ne omogućava prikupljanje informacija i dokaza preko medija i interneta, te je tako moja prijava tretirana kao REKLA - KAZALA, kafanska priča, odnosno kao da ne postoji nijedan dokaz za ono što je navedeno u prijavi.


Na prvostepenu odluku sa ovakvim obrazloženje uložio sam pritužbu uz koju sam dostavio DISK SA DOKAZIMA, s obzirom sa "SPECIJALNO TUŽILAŠTVO" nije sposobno samo da ih pribavi. Vidljivo je da se u ovoj drugostepenoj odluci taj disk uopšte ne spominje jer...
KAD JE NEKO POSTAVLJEN I PLAĆEN DA BUDE SLIJEP ZA PLJAČKU I BEZAKONJE ONDA ON NASTAVLJA BITI SLIJEP BEZ OBZIRA KOLIKO MU SVJETLOSTI DATE.
Dakle prema ovome svaka bahata moćna bitanga, može ne tv ekranima pozvati javno na ubistva, zločine, genocid i sve to nekažnjeno, jer "pravna država" i istražni organi "nisu osposobljeni" da prikupljaju dokaze sa interneta.
Naravno, kad se radi o običnom narodu, tada bez problema pribave kompletnu prepisku sa fejsbuka, razgovore preko aplikacije "Viber" čak i Fahrudina Radončića a za bisere mila ronhila njegova tužilačka banda nema tehničkih mogućnosti...
FAŠIZAM NA DJELU...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902